Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Kosthold og helse > Kostholdsfilosofier > Ketolysekuren

Pesto

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 30-01-07, 11:51   #1
Kanari
Juniormedlem
 
Medlem siden: Mar 2006
Alder: 39
Innlegg: 31
Kanari er ny på veien

Pesto

Går det an å spise pesto man får kjøpt ferdiglaget på ketolysekuren?

Kanari er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Prøver lavkarbo,lav gi.... Svar med sitat
Gammel 31-01-07, 20:34   #2
Torkil
Seniormedlem
 
Torkil sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2005
Hvor: Arendal
Alder: 67
Innlegg: 1.714
Torkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastisk

Sv: Pesto

Hei
Ja, alt med måte. Det står sikkert KH innhold på glasset, de dyreste har lavest KH innhold, da de inneholder mer pinjekjerner.
God appetitt
Torkil

Torkil er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolysekuren Svar med sitat
Gammel 31-01-07, 20:55   #3
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Pesto

Hei, dette er jo dødsenkelt å lage selv om du har en stavmixer, og den blir mye bedre også!
Her er min oppskrift:
2 gode never fresk basilikum
1/4 dl finraspa parmesan (eller pasegran e.l)
1/2 dl olivenolje
3 spiseskjeer pinjekjerner
3 finhakkede fedd hvitløk

Putt først basilikum i miksebollen, og kjør på med staven til det er hakket, så putter du litt og litt av ingrediensene, og bytter på mellom dem inntil alt er i og finhakket. Stopp innimellom og skrap kantene så du får med alt.

Det er ofte sukker i dem du får i butikken. Denne synes jeg er bedre enn alle butikkversjoner jeg har smakt (og jeg her smakt de dyre).
Men det er dyre ingredienser som fort forringes, så man kan like godt lage pesto av alt, (med mindre man har bruk for dem i annen matlaging), og fryse det ned.

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 
Trådverktøy

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Hva skal du ha til middag i dag-tråden! smosje Middag 12196 16-03-15 23:59
Pesto boble Induksjonen 8 10-03-06 13:04
Pesto Nille Annen mat 0 15-12-04 09:07
Kylling i pesto og yoghurtsaus mofe Middag 0 05-12-04 19:09


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 19:31.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no