Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Spørsmål og svar Hjelp oss å bli enda bedre!Still spørsmål, eller svar på det du kan. Er du ny? Spør og les her først! |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Juniormedlem
Medlem siden: Sep 2010
Hvor: Stavanger
Alder: 63
Innlegg: 15
![]() |
Vanntap. Induksjon. Ketolyse/AtkinsEr ny her. Har skrevet en lenger presentasjon på introduksjonssiden. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Atkins/ketolyse
![]() |
![]() |
#2 |
Jeg kan og jeg vil!
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: 1
Innlegg: 55.254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Vanntap. Induksjon. Ketolyse/AtkinsDet er forskjellig fra person til person. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: 1
![]() |
![]() |
#3 |
Juniormedlem
Medlem siden: Sep 2010
Hvor: Stavanger
Alder: 63
Innlegg: 15
![]() |
Sv: Vanntap. Induksjon. Ketolyse/AtkinsTusen takk for svar. Vært og trent. Kjenner litt av at jeg er i ketose ja, men tar det litt forsiktig. Har hatt litt tid å tenke gjennom dette med vanntapet og tror du har helt rett. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Atkins/ketolyse
![]() |
![]() |
#4 |
Juniormedlem
Medlem siden: Sep 2010
Hvor: Stavanger
Alder: 63
Innlegg: 15
![]() |
Sv: Vanntap. Induksjon. Ketolyse/AtkinsIkke helt rett det jeg skrev i spørsmålet mitt, når jeg tenker meg om...............Man vil jo uansett få i seg mindre mineraler og sporstoffer siden kosten blir ensidig............så det er helt rett det du skriver, Gerd |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Atkins/ketolyse
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
Trådverktøy | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Atkins induksjon oppskriftstråd | Trolljenta | Atkins kosthold | 0 | 08-10-09 02:32 |
Atkins -Induksjon | supha | Spørsmål og svar | 0 | 25-02-09 21:07 |
Andre som nå er på Atkins induksjon? | supermom | Atkins kosthold | 30 | 02-10-08 20:42 |
Saus, atkins induksjon? | Katovi | Spørsmål og svar | 2 | 02-01-07 09:46 |
spm. om atkins induksjon: | Aquella | Induksjonen | 2 | 03-10-04 16:58 |