Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Oppskrifter, bøker og andre tema > Oppskrifter > Spørsmål om matvarer og oppskrifter

Lage sjokolade selv...

Spørsmål om matvarer og oppskrifter Her kan du stille og finne svar på spørsmål om matvarer, produkter og oppskrifter.

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 16-03-11, 14:52   #1
Lissi80
Medlem
 
Medlem siden: Oct 2010
Hvor: Østfold
Alder: 45
Innlegg: 190
Lissi80 er på en erverdig vei

Lage sjokolade selv...

Ja, det har jeg planer om Har bestilt og fått cacao butter fra Iherb..Så skal jeg bestille cacao powder så snart de får det inn igjen. Ser at flere tilsetter yacon sirup eller yacon pulver. Hvilken av disse er best og hvilken smak setter dette evt på sjokoladen?

Hvis jeg lager sjokolade med cacao butter og cacao powder, tilsetter litt sukrinmelis og smaker den til med f.eks vaniljepulver eller steviadråper -er det en grei start? Eller er det smak yacon sirup/pulver setter også? Og er evt det å foretrekke framfor f.eks steviadråper?

Har søkt litt på forumet her og kom over en tråd, men ble ikke helt klok på dette. Det koster jo litt så kjedelig og gjøre feil som kan unngås liksom Og så er jeg veeeldig glad i mørk sjokolade så vil at det skal bli bra

Skal foresten prøve en variant med havsalt og macadamianøtter og..Freia premium 70% har kommet med det og den var sinnsykt god (kjøpt i sverige) -må jo gå ann å prøve seg frem litt her med saltet?? Noen som har prøvd forresten?

Mange spm, men håper noen vil dele med sine erfaringer Legg gjerne ved din beste sjokoladeoppskrift og Slik kan vi jo inspirere hverandre

Lissi80 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat
Gammel 17-03-11, 12:56   #2
hjertemat
Juniormedlem
 
Medlem siden: Feb 2011
Innlegg: 12
hjertemat er på en erverdig vei

Sv: Lage sjokolade selv...

Hei!
Personlig liker jeg ikke sukrin i sjokolade, synes det smaker rart og kaldt. Både yaconpulver og yaconsirup er kjempegodt i sjokolade. Pulveret klumper seg en del, så jeg ville kanskje kjøpt sirupen.

__________________
Min hjemmeside: www.hjertemat.com
hjertemat er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo, raw food, supermat. Svar med sitat
Gammel 17-03-11, 13:52   #3
j88
Seniormedlem
 
Medlem siden: Jul 2007
Alder: 36
Innlegg: 512
j88 er en juvelj88 er en juvelj88 er en juvel

Sv: Lage sjokolade selv...

Jeg syns også at sukrin gir en kald smak i sjokolade, og er ikke min favoritt. Jeg bruker yacn sirup selv, og er veldig fornøyd

j88 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: egen Svar med sitat
Gammel 18-03-11, 20:44   #4
Lissi80
Medlem
 
Medlem siden: Oct 2010
Hvor: Østfold
Alder: 45
Innlegg: 190
Lissi80 er på en erverdig vei

Sv: Lage sjokolade selv...

Ok, takker for svar Hvis jeg forstår dere rett da så fungerer yacon sirupen som søtningsmiddel slik at sukrinmelisen kan droppes? Jeg bruker mye sukrin og liker det godt og har ingen problemer med den kjølige smaken, så kan jo prøve en ladning med hver

Lissi80 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 
Trådverktøy

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Lage melblanding selv mrfree Lavkarbo generelt 44 16-02-11 00:59
Lage vaniljesukker selv marjusen Spørsmål om matvarer og oppskrifter 7 03-12-10 12:17
Lage sjokolade selv guro Generell ernæringsdebatt 45 16-03-10 15:49
Vi kan jo lage pølser selv Adriane Middag 10 07-09-08 21:25
Lage is selv? Bathory Spis deg ned i vekt med Skaldeman 2 07-05-08 18:35


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 12:14.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no