Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Kosthold og helse > Spørsmål og svar

Sukrin og baking - kan jeg bake alt nå?

Spørsmål og svar Hjelp oss å bli enda bedre!Still spørsmål, eller svar på det du kan.
Er du ny? Spør og les her først!

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 29-04-11, 10:26   #1
Paris
Seniormedlem
 
Paris sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2008
Hvor: Møre og Romsdal
Alder: 49
Innlegg: 812
Paris har en fantastisk aura rundt segParis har en fantastisk aura rundt seg

Sukrin og baking - kan jeg bake alt nå?

Når man har sukrin - kjøpt dette omsider. Kan man bake alt mulig da? Og ha god samvittighet? (Da tenker jeg ikke på å tilsette mel osv... og andre kh ting...)

Men feks marengs - iskake - sjokoladekake uten mel

Mandler inneholder jo en del kh. Men likevel greit å bruke mandelmel?

Mange spm... har ikke vært noe på baking av lavkarbo - men nå begynner jeg å få veldig lyst!

__________________


Paris er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF - Ketolyse Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 
Trådverktøy

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Skulle bake en kake til party her en kveld med sukrin, men fytti ... Hildemor på slanking Ketolysekuren 25 11-04-11 11:23
Spm om baking med splenda EmilyB Spørsmål om matvarer og oppskrifter 0 02-07-10 13:24
Mel, baking? Stilken Spørsmål om matvarer og oppskrifter 2 12-05-09 19:55
Baking på amerikansk? Anyone? xtra Lavkarbo generelt 2 22-01-08 15:18
Splenda til baking Suzy Spørsmål og svar 1 02-08-07 22:40


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 23:33.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no