Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Spørsmål om matvarer og oppskrifter Her kan du stille og finne svar på spørsmål om matvarer, produkter og oppskrifter. |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jul 2008
Hvor: Møre og Romsdal
Alder: 49
Innlegg: 812
![]() ![]() |
Pisking av egg og fløte med sukrin?Får dere til å piske stiv eggedosis med sukrin? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF - Ketolyse
![]() |
![]() |
#2 |
Seniormedlem
Medlem siden: May 2010
Innlegg: 1.081
![]() ![]() ![]() |
Sv: Pisking av egg og fløte med sukrinFløte kan du jo piske til krem helt uten å tilsett noe søtt. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert
![]() |
![]() |
#3 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jul 2008
Hvor: Møre og Romsdal
Alder: 49
Innlegg: 812
![]() ![]() |
Sv: Pisking av egg og fløte med sukrin[quote=Dolsi;1096388]Fløte kan du jo piske til krem helt uten å tilsett noe søtt. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF - Ketolyse
![]() |
![]() |
#4 |
Medlem
Medlem siden: Feb 2011
Innlegg: 192
![]() |
Sv: Pisking av egg og fløte med sukrinJeg har ofte pisket krem m sukrin, har ikke opplevd at jeg ikke får den stiv
__________________
Kathinka ![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo (max 20)
![]() |
![]() |
#5 |
Gjest
Innlegg: n/a
|
Sv: Pisking av egg og fløte med sukrinIngen problemer med pisket krem her heller. Egg har jeg ikke prøvd. |
![]() |
![]() |
#6 |
Medlem
Medlem siden: Jun 2010
Hvor: Tromsø
Innlegg: 425
![]() |
Sv: Pisking av egg og fløte med sukrinEt tips er å bruke romtempererte egg, da blir de veldig luftige raskt (det gjelder egentlig uansett). De kan til nød legges i lunkent vann for å bli tempererte. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: lavkarbo
![]() |
![]() |
#7 |
Nytt Medlem
Medlem siden: Dec 2010
Hvor: Vestfold
Alder: 44
Innlegg: 6
![]() |
Sv: Pisking av egg og fløte med sukrin?Jeg har pisket både egg og fløte uten problem. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: lavkarbo
![]() |
![]() |
#8 |
Juniormedlem
Medlem siden: Feb 2011
Hvor: Bergen
Innlegg: 11
![]() |
Sv: Pisking av egg og fløte med sukrin?Fungerer da helt perfekt for meg med krem. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF og vegetar!
![]() |
![]() |
#9 |
Seniormedlem
Medlem siden: Mar 2008
Hvor: Rogaland
Alder: 57
Innlegg: 565
![]() ![]() |
Sv: Pisking av egg og fløte med sukrin?Kremen blir stiv og fin med sukrin, når jeg pisker egg, så pisker jeg de nesten stive og tilsetter litt og litt sukrin det går fint og du får en fluffy eggedosis
__________________
http://etlivplavkarbo.blogspot.com/ |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: For tiden redusert lavkarbo uten egg,meieriprodukt,nøtter,gluten, og hvetestivelse
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
Trådverktøy | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
For mye fløte? | sasiv | Lavkarbo generelt | 2 | 16-04-11 23:37 |
Fløte | ~Hilla~ | Spørsmål om matvarer og oppskrifter | 2 | 09-06-10 00:37 |
Fløte | Bigmamma | Spis deg ned i vekt med Skaldeman | 6 | 28-05-08 18:08 |
Ang. fløte | Elanessë | Spørsmål og svar | 11 | 24-04-08 11:06 |
Fløte | cilemora | Lavkarbo generelt | 3 | 23-01-08 22:38 |