Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Kosthold og helse > Spørsmål og svar

Ryvita

Spørsmål og svar Hjelp oss å bli enda bedre!Still spørsmål, eller svar på det du kan.
Er du ny? Spør og les her først!

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 11-07-11, 22:28   #1
Stabukken
Medlem
 
Medlem siden: Apr 2011
Hvor: Oslo
Innlegg: 69
Stabukken er på en erverdig vei

Ryvita

Nå har jeg akkurat spist to Ryvita med egg. Dette er et ekspriment, de to sise ganger jeg spiste knekkebrød ble jeg veldig dårlig i magen. Skal nå se om det er knekkebrødene som har skylden eller om det kan være tyggisen jeg tok. Merker ingenting før i morgen i allefall. Noen andre som har reagert på knekkebrød? Jeg har ikke vondt, men det er veldig upraktisk.

Stabukken er avlogget   Min kostholdsfilosofi: egen lavkarbo Svar med sitat
Gammel 12-07-11, 06:54   #2
lille_trille
Seniormedlem
 
lille_trille sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2009
Hvor: Sunnmøre
Innlegg: 1.568
lille_trille er ny på veien

Sv: Ryvita

Ja, reagerer på nesten alle typer jeg har prøvd. Ett går bra, men to er for mye Sliter med andre typer brøderstatninger også hvis det blir for mye. Du får prøve å finne balansegangen mellom det som går bra og det som gjør deg dårlig.

__________________


lille_trille er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo generelt Svar med sitat
Gammel 12-07-11, 08:01   #3
smgj
Seniormedlem
 
smgj sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Hvor: Østfold
Alder: 51
Innlegg: 6.228
smgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisk

Sv: Ryvita

Det er veldig mange som sliter med (uoppdaget) intoleranse mot gluten. Dette vil ofte bli mer framtredende på lavkarbo siden man kutter ut brød i så stor grad at mage-tarm blir sterkere og dermed kan komme med sterkere reaksjoner enn i perioder hvor man spiser brødvarer kontinuerlig.

Om du har mistanke til at dette kan gjelde deg så kan du forsøke å kutte ut alt glutenholdig mel + havre i 1-2 uker før du prøver med en god porsjon melvarer til frokost og observerer virkningen.

Hilsen nyoppdaget melintolerant.

__________________
Fant (og mistet igjen) matchvekta under candida- og eliminasjonsdiett ifm. stoffskiftesykdom. Forsøker nå å finne den igjen med inspirasjon fra Primal Blueprint
smgj er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Primal Blueprint - tåler begrenset melk (lett laktoseintolerant) og glutenholdig mel enda dårligere. Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 
Trådverktøy

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Ryvita knekkebrød pernille Lavkarbo generelt 7 04-04-11 13:31
Ryvita m Sunflower seeds&Oats? retteraasen Spørsmål om matvarer og oppskrifter 1 13-11-10 14:01
Ryvita? leyla73 Lavkarbo generelt 2 01-07-08 21:19


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 17:22.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no