Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Generell ernæringsdebatt Tema som ikke har med begrenset karbohydratinntak å gjøre. |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Juniormedlem
Medlem siden: Jan 2006
Alder: 52
Innlegg: 48
![]() |
Karbeinnhold |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo
![]() |
![]() |
#2 |
Jeg kan og jeg vil!
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: 1
Innlegg: 55.254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Karbeinnhold
Hei. Sist redigert av Nille : 27-02-07 kl 18:03. Årsak: orndet quote uten sig |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: 1
![]() |
![]() |
#3 |
Seniormedlem
Medlem siden: Nov 2005
Hvor: Bergen
Alder: 43
Innlegg: 2.146
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: KarbeinnholdMedisterfarse er spedd medisterdeig, så den inneholder nok karber.
__________________
Min lavkarbo blogg |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo
![]() |
![]() |
#4 |
Seniormedlem
Medlem siden: May 2006
Alder: 45
Innlegg: 2.788
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: KarbeinnholdDet er 4 kh/100 g i vårløk. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo
![]() |
![]() |
#5 |
Juniormedlem
Medlem siden: Jan 2006
Alder: 52
Innlegg: 48
![]() |
Sv: KarbeinnholdDet var nettopp forskjellen på deig og farse som er poenget. Medisterdeig er jo mer eller mindre rent kjøtt såvidt jeg vet (?), mens farsen er tilsatt stivelse (potetmel?). |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo
![]() |
![]() |
#6 |
Medlem
Medlem siden: Feb 2007
Hvor: Ett sted i Norge
Innlegg: 138
![]() |
Sv: Karbeinnholdikke bare rent kjøtt nei.. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: atkins/lavkarbo filosofi'n
![]() |
![]() |
#7 |
Jeg kan og jeg vil!
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: 1
Innlegg: 55.254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Karbeinnhold
UUUPS... Du har rett... |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: 1
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|