Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Kosthold og helse > Spørsmål og svar

Eddik 7%

Spørsmål og svar Hjelp oss å bli enda bedre!Still spørsmål, eller svar på det du kan.
Er du ny? Spør og les her først!

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 03-06-07, 20:54   #1
Havregryn
Medlem
 
Havregryn sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2007
Hvor: Ett sted i Norge
Innlegg: 138
Havregryn er ny på veien

Eddik 7%

Kan man bruke eddik?
Hva er det egentlig laget av ?*blond*

Jeg liker godt en og annen gang lage sursøt dressing av craime fraiche med litt eddik& sukketter...
er jeg helt på tryne da tro?

__________________
H a v r e g r y n
160 cm
Treningsidiot uten å være fanatisk
Hovedfokus: Velvære








Havregryn er avlogget   Min kostholdsfilosofi: atkins/lavkarbo filosofi'n Svar med sitat
Gammel 03-06-07, 20:59   #2
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 45
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Eddik 7%

Eddik inneholder ikke karbohydrater. Ei heller fett og proteiner. Ingenting omtrent, bortsett fra eddiksyra.
Eddik lages enten ved gjæring, noen finere eddiker, altså vinedikk lages ved at man setter hvitvin til lufting, så den blir sur. (Vinegar betyr sur vin, har jeg hørt...!)

SÅ dette kan du fint bruke.

Hilsen knowitall

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat
Gammel 03-06-07, 21:27   #3
Sol-Angelica
Medlem
 
Sol-Angelica sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2007
Hvor: Ei halvøy
Innlegg: 331
Sol-Angelica er på en erverdig vei

Sv: Eddik 7%

Så på tvn i dag at edikk-kapsler blir brukt for de løser opp fettet i kroppen. En dokumentar om spiseforstyrrelser.

Sol-Angelica er avlogget   Min kostholdsfilosofi: I mål etter Ketolyse. Nå Lavkarbo. Svar med sitat
Gammel 03-06-07, 21:35   #4
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 45
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Eddik 7%

Det er jo ikke nødvendig om man går på lavkarbo! Da løser fettet seg opp på naturlig vis.

Jeg tror du tenker på epleeddikk. Det er sunt på andre måter, og godt for fordøyelsen, det hjalp meg en gang i tiden også.
Men de fordøyelsesproblemene er ikkeeksisterende nå, fordi jeg har kutta ut en del matvarer jeg ikke tåler.

Man skal ikke tro på vidunderkurer. Det eneste som hjelper over tid er å finne et vis å snu kostholdet på som er positivt og fungerer for deg, og holde seg til det resten av livet.

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat
Gammel 03-06-07, 21:48   #5
Havregryn
Medlem
 
Havregryn sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2007
Hvor: Ett sted i Norge
Innlegg: 138
Havregryn er ny på veien

Sv: Eddik 7%

Tusen takk for svaret

Det smaker aldeles nydelig med sursøt rømme/craime fraiche over issalat til f.eks laks...

tralalala
nå ble gryne' gla'

__________________
H a v r e g r y n
160 cm
Treningsidiot uten å være fanatisk
Hovedfokus: Velvære








Havregryn er avlogget   Min kostholdsfilosofi: atkins/lavkarbo filosofi'n Svar med sitat
Gammel 03-06-07, 22:56   #6
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 45
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Eddik 7%

Opprinnelig lagt inn av Havregryn, her.

Tusen takk for svaret

Det smaker aldeles nydelig med sursøt rømme/craime fraiche over issalat til f.eks laks...

tralalala
nå ble gryne' gla'

Takk for tips btw, må prøves
Bruker du splenda, da, eller? Hvor mye av det i tilfelle, og hvor mye eddik?

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat
Gammel 03-06-07, 23:07   #7
Iset
Seniormedlem
 
Iset sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Sola
Alder: 45
Innlegg: 10.031
Iset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastisk

Sv: Eddik 7%

Jeg lager som regel alltid agurksalat med rømme i. Nydelig til fisk og egentlig alt mulig. Blander vann med litt eddik, jeg liker det ganske surt. Så har jeg litt splenda oppi, blander inn rømme og har agurken i tynne skiver oppi.

Rømmesalat er snadder, samme fremgangsmåte som oppfor, men bruk masse isbergssalat.

__________________
Endelig i mål: minus 77 kg!
(Startvekt: 135 kg og 174 cm høy (bmi 44) - vekten i dag: 58 kg (bmi 19)
Iset er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Vektoperert veganer Svar med sitat
Gammel 04-06-07, 17:07   #8
Havregryn
Medlem
 
Havregryn sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2007
Hvor: Ett sted i Norge
Innlegg: 138
Havregryn er ny på veien

Sv: Eddik 7%

Jeg bruker sukketer(natrena) fordi jeg syns de smaker bedre enn splenda,men det er vel en vane/smaks sak
Jeg er ikke helt kjent med forskjellen på sukketter og splenda,men innbiller meg at natrena er bedre(?)

Jeg løser de opp i en dært kokende vann før jeg har i eddiken..også videre inn i rømmen.

__________________
H a v r e g r y n
160 cm
Treningsidiot uten å være fanatisk
Hovedfokus: Velvære








Havregryn er avlogget   Min kostholdsfilosofi: atkins/lavkarbo filosofi'n Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Balsamico eddik Tøffa Induksjonen 7 22-01-07 18:32
En viktig grunn til å få i seg kaloriene sine... HP Livets lyse side 36 23-01-06 13:17
Eplecider eddik? dolphy Kosttilskudd 4 12-09-05 21:35


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 19:15.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no