Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Kosthold og helse > Spørsmål og svar

Splenda til baking

Spørsmål og svar Hjelp oss å bli enda bedre!Still spørsmål, eller svar på det du kan.
Er du ny? Spør og les her først!

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 02-08-07, 22:24   #1
Suzy
Medlem
 
Suzy sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2007
Hvor: Østfold
Alder: 62
Innlegg: 59
Suzy er ny på veien

Splenda til baking

Hei alle sammen.
Det står flere steder at Splenda er gunstig. På varedeklarasjonen står det at Splenda inneholder 22g carboh pr serving(hva nå enn det betyr).
Lurer på om det kan være lurt å bruke splenda i matlaging da. Tenker spes på mandelbunn. Er det noen som vet noe om dette?

__________________
Æ gir mæ ikkje
Suzy er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo - Sukker er gift!!!! Svar med sitat
Gammel 02-08-07, 22:40   #2
Nille
Administrator
 
Nille sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 68
Innlegg: 16.021
Nille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastisk

Sv: Splenda til baking

Hvis du går på "søk" og "uvidet søk" og søker på nøkkelord "Splenda", og "Nille" som brukernavn og prikker av for "tråder" - finner du masse info om Splenda og baking. Også en del oppskrifter ! Det funker veldig bra i mandelbunn...

Kortversjonen er denne:


100 gram Splenda tilsvarer samme søtningsmengde som 1 kg sukker. Det betyr at du bruker mye mindre av det enn du ville ha brukt av sukker.

1 ts Splenda tilsvarer samme mengde som 1 ts sukker og veier 0.5 gram og har 0,4 gram karber.....


1 dl Splenda veier 10 gram, 1 dl sukker veier 100 gram
1 ss Splenda veier 2 gram, 1 ss sukker veier 20 gram

__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
Nille er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
En litt lengre innføring i PCOS Albertine PCOS og karbohydratkontroll 1 27-10-08 00:03
Min Atkins Ukemeny Marianne Atkins kosthold 3 31-08-05 14:29
Melk Kristian Generell ernæringsdebatt 39 06-06-05 04:52


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:53.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no