![]() |
#1 |
Medlem
Medlem siden: May 2007
Alder: 48
Innlegg: 110
![]() |
Noen gode råd?starter opp igjen etter ferie , men har noen spørsmål |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: akkurat nå:ketolyse
![]() |
![]() |
#2 |
Seniormedlem
Medlem siden: Feb 2004
Hvor: Arendal
Innlegg: 1.919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: noen gode råd?Passe på å ikke få for lite grønnsaker og for lite fett. Og så ville jeg kanskje begynt litt forsiktig med å heller gå raske turer den første uka, og så prøve å jogge igjen etter en stund. Det burde gå hvis du får i deg alt du trenger og er vandt til å trene fra før.
__________________
:sa Nalana Replace one worry with another, thats the secret of life ![]() Når jeg når mitt mål, så er det ikke noe mirakel, men oppnådd med målrettet spising og mosjon. Altså min egen fortjeneste ![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ca Optimal ernæring. 36 - 72 karber om dagen.
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 68
Innlegg: 16.021
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: noen gode råd?
Start opp med en slags intervall trening 3-5 min av hver f.eks. Løp litt, gå litt, løp litt, gå litt. Etterhvert øker du lengden/tiden du løper og minsker på gåingen.
__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Atkins
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Vann og vanndrikking | slaskalainen | Generell ernæringsdebatt | 13 | 21-06-10 20:09 |
Noen ganger så kan dagen der på være riktig ille | Begod | Livets lyse side | 4 | 22-05-07 22:07 |
Er det noen som kan anbefale et flyttebyrå i Oslo ? | Nille | Generell diskusjon | 5 | 02-04-06 22:21 |
Gode råd trengs:) | lotte | Lavkarbo generelt | 16 | 05-05-05 23:43 |
Noen spørsmål (fase 1) | prinsesse | Fase I | 11 | 22-11-04 00:55 |