![]() |
#1 |
Seniormedlem
Medlem siden: Mar 2008
Hvor: Fredrikstad
Alder: 42
Innlegg: 785
![]() ![]() |
åneii kjøttkakei går spiste jeg mat hos svigers og kom til å tenke på at hun har sikkert laget kjøttdeigen med potetmel for å binde det sammen. Vet ikke hvor mye ho brukte.. Er alt ødelagt da?Er ikke all mel fy fy? særlig potetmel? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Fettfestivalen -Ekstrem Skaldeman
![]() |
![]() |
#2 |
Støttemedlem
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: Drammen
Alder: 54
Innlegg: 4.837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: åneii kjøttkakealt mel er fy fy. Men ødelegge at for noen kjøttkaker, nei da.... |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: samma det, bare jeg er i ketose
![]() |
![]() |
#3 |
Seniormedlem
Medlem siden: Mar 2008
Hvor: Fredrikstad
Alder: 42
Innlegg: 785
![]() ![]() |
Sv: åneii kjøttkake
da kan jeg puste lettet ut da..Men kan jeg spise så mye fløte, smør og ost som jeg bare vil?? Er det da meierismør man skal bruke? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Fettfestivalen -Ekstrem Skaldeman
![]() |
![]() |
#4 |
Seniormedlem
Medlem siden: Mar 2007
Hvor: Oslo
Alder: 42
Innlegg: 2.213
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: åneii kjøttkakeMeierismør ja! Hvis du søker på margarin, får du opp massevis av tråder der det blir forklart hvorfor vi ikke skal bruke det! Smør er godt! |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: God mat!
![]() |
![]() |
#5 |
Støttemedlem
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: Drammen
Alder: 54
Innlegg: 4.837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: åneii kjøttkake
Fløte er det en karber i, så det kan du ikke spise ubegrenset av. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: samma det, bare jeg er i ketose
![]() |
![]() |
#6 |
Gudinne
Medlem siden: Apr 2004
Hvor: Oslo
Alder: 53
Innlegg: 11.131
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: åneii kjøttkakeMåtte bare le litt av tittelen på tråden din |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Intuitivt
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|