Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Spørsmål om matvarer og oppskrifter Her kan du stille og finne svar på spørsmål om matvarer, produkter og oppskrifter. |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Medlem
Medlem siden: Apr 2009
Innlegg: 253
![]() |
Farse-matkorleis er det med mat som pølse, kjøttkake, karbonade, fiskepudding,fiskekaker o.l.... kan en spise det eller er det fy,fy?? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ketolyse
![]() |
![]() |
#2 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jul 2007
Hvor: Sarpsborg
Alder: 40
Innlegg: 14.496
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Farse-matkjøttkaker og fiskekaker kan du lage selv.
__________________
![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo
![]() |
![]() |
#3 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2005
Hvor: Arendal
Alder: 66
Innlegg: 1.714
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Farse-matHei |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketolysekuren
![]() |
![]() |
#4 |
Medlem
Medlem siden: Apr 2009
Innlegg: 253
![]() |
Sv: Farse-mattakk for tips |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ketolyse
![]() |
![]() |
#5 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Farse-mat
For en innbarket innlandsjente som er vokst opp på poter og elgkjøttt, hvordan i all vide verden lager man hakkebøff? Tenker på krydderier og andre ingredienser |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20
![]() |
![]() |
#6 |
Medlem
Medlem siden: Apr 2009
Innlegg: 253
![]() |
Sv: Farse-mathttp://www.matprat.no/artikkel.aspx?artid=7847 matprat kan hjelpe te me d meste |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ketolyse
![]() |
![]() |
#7 |
Juniormedlem
Medlem siden: Jan 2010
Hvor: Østfold
Alder: 42
Innlegg: 25
![]() |
Sv: Farse-matMen hvor får man kjøpt slike lavkarbo pølser? Finnes det spesielle merker man kan kjøpe? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketolyse
![]() |
![]() |
#8 |
Nytt Medlem
Medlem siden: Jan 2010
Innlegg: 7
![]() |
Sv: Farse-matHvis du får tak i medisterdeig kan du lage egne kjøttkaker. Bruke egg som bindemiddel og spe med fløte eller vann. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ketose
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|