Atkins carrot and nut muffins
disse kan spises som frokost eller en snack, kan fryses, men er best nybakte og varme, spesielt om morgenen.
inneholder 6 gr med karbohydrat pr stk.
2.5 dl soyamel
2.5 dl finhakkede mandler
søtstoff tilsvarende 10ss sukker
2 ts kanel
1 ts salt
1 1/2 ts bakepulver
2.5 dl olivenolje/matolje
4 egg, lett pisket
1 mellomstor raspet gulrot
2 ts vaniljeekstrakt/essens
forvarm ovnen til 180 grader
bland først d første 6 ingrediensene, tilsett så resten. bland godt til røren er jevn. fordel i 12 muffinsformer. stekes i 20-25 minutter. kjøles på rist
anbefaler dere å ikke bruke aspartam eller equal i retter som skal varmes/ stekes da de mister søtsmaken når de varmes opp.
__________________
Endelig i mål: minus 77 kg!
(Startvekt: 135 kg og 174 cm høy (bmi 44) - vekten i dag: 58 kg (bmi 19)
|