Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Generell ernæringsdebatt Tema som ikke har med begrenset karbohydratinntak å gjøre. |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Nytt Medlem
Medlem siden: Feb 2004
Innlegg: 2
![]() |
![]() Protein pulverHei!Jeg er en jente som leter etter bra protein pulver,leste at Skorpia brukte Conscepti ekstra pro,hvor får man kjøpt det?Noen andre protein pulver å anbefale,noen erfaringer med whey teck protein pulver?På forhånd takk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Drammen
Alder: 65
Innlegg: 1.424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
du må på helsekost,de har det både på sunkost og life,og det er det eneste jeg har funnet som ikke inneholder smakstilsetninger. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo for det meste
![]() |
![]() |
#3 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Sola
Alder: 45
Innlegg: 10.031
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
det finnes mange andre uten smakstilsetninger og
__________________
Endelig i mål: minus 77 kg! (Startvekt: 135 kg og 174 cm høy (bmi 44) - vekten i dag: 58 kg (bmi 19) |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Vektoperert veganer
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Medlem siden: Feb 2004
Hvor: Drammen
Alder: 48
Innlegg: 117
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ser dere har veldig fokus på å unngå smakstilsetninger, hva er galt med å ha dette, egentlig? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Keto (65% F/35% P /5% K)
![]() |
![]() |
#5 |
Systemutvikler
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Bergen
Alder: 49
Innlegg: 7.502
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Flere grunner. Men den viktigst er Aspertam som er vanlig i proteinpulver. Det nest viktigste er GI, mange shaker er tilsatt karber med en GI på opp til 134
__________________
Noe du lurer på? Sjekk FAQen."Kommunikasjon har ikke bare med offentlig transport å gjøre". |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Keto
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|