Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Spørsmål om matvarer og oppskrifter Her kan du stille og finne svar på spørsmål om matvarer, produkter og oppskrifter. |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Medlem
Medlem siden: Jan 2009
Hvor: I det kalde nord...
Alder: 47
Innlegg: 197
![]() |
MelHvilket mel er "sunnest"...som gir minst blodsukkerstigning? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo 30-50 pr dag.
![]() |
![]() |
#2 |
Medlem
Medlem siden: Jan 2008
Innlegg: 460
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: MelDet melet som har blåst bort gir minst blodsukkerstigning |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Er tilbake til en mellomting Ketolyse/Skaldemann
![]() |
![]() |
#3 |
Nytt Medlem
Medlem siden: Jun 2010
Innlegg: 1
![]() |
Sv: MelFant noe på nettet i dag, noen som vet hvor mye karber det er i dette? Det står jo bare at det er lite... Eller andre erfaringer ? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert
![]() |
![]() |
#4 |
Juniormedlem
Medlem siden: Apr 2010
Hvor: Trondheim
Alder: 64
Innlegg: 38
![]() |
Sv: MelJeg har brukt litt mandelmel, men da mest til kaker.... (f.eks. som bunn til ostekake, yummi :-) ) |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|