Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Kosthold og helse > Spørsmål og svar

Eksperimentbrød

Spørsmål og svar Hjelp oss å bli enda bedre!Still spørsmål, eller svar på det du kan.
Er du ny? Spør og les her først!

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 22-09-10, 12:06   #1
kjerstin
Nytt Medlem
 
Medlem siden: Aug 2010
Innlegg: 4
kjerstin er på en erverdig vei

Eksperimentbrød

Hei alle!

jeg skulle komme opp med et brød som er mye bedre enn kjøpebrød ang. karbohydratene. Er ikke hardt inne på dette i det heletatt, men hvis jeg klarer å gå ned noe bare ved å legge litt mer om til den gode siden skulle jeg bli fornøyd.

Fikk to flotte og gode brød av dette:

Knuste linfrø 150 g
Knuste sesamfrø 150 g
Knuste solsikkekjerner 150 g
Kruskakli 50 g
Soyamel 50 g
Egg 8 st (godt pisket)
Rapsolje 2 dl (174 g)
Most Cottage Cheese 2 beger (600 g)
Havremel 150 g
Natron 2 gode ts

Bakepapirkledde brødformer, nederste rille ca. 180 grader varmluft en time. Etter ca. 30 min. legges et lokk over med bakepapir, og skru til vanlig varme uten varmluft.

Min lille datter som ej spiser skorper av vanlig kjøpebrød sluker disse. De er ikke spes harde heller, og inni er de myk og fin.

Så har jeg begynt å bruke avocado som smør på skivene....

Hva sier dere som er mer eller mindre experter i feltet om brødene mine? Bare vær ærlig... ;-D

Hilsen Kjerstin.

kjerstin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: egendefinert Svar med sitat
Gammel 22-09-10, 12:33   #2
TrillTrall
Seniormedlem
 
TrillTrall sin avatar
 
Medlem siden: May 2010
Hvor: Trøndelag
Alder: 57
Innlegg: 5.374
TrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastisk

Sv: Eksperimentbrød

Ser ut som en helt "vanlig" lavkarbo-brød oppskrift. Det er kanskje vanligere å bruke bakepulver enn natron og jeg trodde natron krevde et syrnet melkeprodukt for å funke, men det funker kanskje med cottage cheese?

__________________
Uansett hvor sakte du løper, knuser du alle som ligger på sofaen!

http://lilletrilles.blogspot.no/
TrillTrall er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo :) Svar med sitat
Gammel 23-09-10, 00:57   #3
kjerstin
Nytt Medlem
 
Medlem siden: Aug 2010
Innlegg: 4
kjerstin er på en erverdig vei

Sv: Eksperimentbrød

Hei TrillTrall!

Jepp, det ble et flott resultat kombinasjonen natron & Cottage Cheese.
Hilsen Kjerstin

kjerstin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: egendefinert Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 20:13.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no