Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Oppskrifter, bøker og andre tema > Oppskrifter > Spørsmål om matvarer og oppskrifter

Alle disse søtningsmidlene

Spørsmål om matvarer og oppskrifter Her kan du stille og finne svar på spørsmål om matvarer, produkter og oppskrifter.

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 01-11-10, 21:25   #1
Imp
Seniormedlem
 
Imp sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Hurum
Alder: 47
Innlegg: 1.075
Imp er et fyrlysImp er et fyrlysImp er et fyrlysImp er et fyrlysImp er et fyrlys

Alle disse søtningsmidlene

Finnes det en tråd hvor noen tar for seg alle søtningsmidlene og forklarer om dem og hva som er bra/ikke bra?

Jeg blir forvirret, for her på forumet er det mye forskjellig som brukes. Fedon, som jeg følger, anbefalte å bruke Splenda + fruktose i den boken jeg liker så godt (Barn i balanse). Men Splenda oppløses ikke i naturen - og er det det samme med Natreen og Canderel? Og fruktose - den har litt høy GI, har den ikke? Og så må man bruke ganske mye av den, da blir det litt mange karber likevel.

Har (muligens) skjønt at Stevia er det beste. Correct me if I'm wrong. Men hvor kjøper dere dette? Den Stevia-linken som er klistret burde oppdateres, der var det noen linker som ikke virker lenger. Men kom frem til denne siden da:

http://www.naturlegemiddel.com/

Hvor Stevia selges i forskjellige former og kvanta, den dyreste til 1990,-, så jeg fikk litt bakoversveis. Men hva med den Sweet Stevia Originale til 250,-, er det kurant? Eller er det andre steder som er bedre å handle fra?

Er det noen som er misfornøyd med Stevia? I så fall, hvorfor?

Jeg er opptatt av å spise sunnest mulig og vil heller ikke påvirke miljøet mer enn absolutt nødvendig, så det hadde vært fint å komme til bunns i denne søtningsmiddellabyrinten!

__________________

(Tio)mamma til Snuppa 07 og Fjokken 10 og gift med Skycrane
Barna våre er et resultat av lavkarbo da jeg har PCOS
Og så er jeg minus 27 kg!



Imp er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat
Gammel 01-11-10, 21:26   #2
Imp
Seniormedlem
 
Imp sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Hurum
Alder: 47
Innlegg: 1.075
Imp er et fyrlysImp er et fyrlysImp er et fyrlysImp er et fyrlysImp er et fyrlys

Sv: Alle disse søtningsmidlene

Og forresten. Noen nevner sukrin..har prøvd det, men dessverre var det helt rart og feil for meg, smaker kaldt og ikke noe særlig søtt syns jeg.

__________________

(Tio)mamma til Snuppa 07 og Fjokken 10 og gift med Skycrane
Barna våre er et resultat av lavkarbo da jeg har PCOS
Og så er jeg minus 27 kg!



Imp er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat
Gammel 06-11-10, 13:21   #3
Debussy
Medlem
 
Medlem siden: Sep 2010
Hvor: Asker
Alder: 53
Innlegg: 90
Debussy er på en erverdig vei

Sv: Alle disse søtningsmidlene

Henger meg på denne - jeg lurer også veldig!

__________________


Debussy er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Gammel 07-11-10, 14:12   #4
sistegang
Seniormedlem
 
sistegang sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2010
Hvor: Buskerud
Alder: 62
Innlegg: 714
sistegang er et fyrlyssistegang er et fyrlyssistegang er et fyrlyssistegang er et fyrlyssistegang er et fyrlys

Sv: Alle disse søtningsmidlene

Dytter på denne, jeg lurer også.

__________________


sistegang er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketolyse Svar med sitat
Gammel 07-11-10, 21:44   #5
Imp
Seniormedlem
 
Imp sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Hurum
Alder: 47
Innlegg: 1.075
Imp er et fyrlysImp er et fyrlysImp er et fyrlysImp er et fyrlysImp er et fyrlys

Sv: Alle disse søtningsmidlene

Kom igjen da! Jeg vet det er folk her med kunnskap om dette!

__________________

(Tio)mamma til Snuppa 07 og Fjokken 10 og gift med Skycrane
Barna våre er et resultat av lavkarbo da jeg har PCOS
Og så er jeg minus 27 kg!



Imp er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat
Gammel 09-11-10, 09:25   #6
Echo
Seniormedlem
 
Echo sin avatar
 
Medlem siden: May 2010
Hvor: Østfold
Innlegg: 940
Echo er en juvelEcho er en juvelEcho er en juvel

Sv: Alle disse søtningsmidlene

Jeg har også lurt veldig på dette, men smaken er så fryktelig forskjellig.

Når jeg gikk på en candida kur for sikkert 10 år siden så ble je anbefalt (tror det het)FOS stevia som fantes i en ganske stor hvit plastboks. Den var blandet opp med et eller annet og fungerte veldig fint. Tror ikke den finnes lenger.

Nå har jeg kjøpt meg en liten boks med ren Stevia og skrekk og gru, den er foreløpig bare brukt en gang. Aldeles gyselig. Kjøpte den på nett. Jeg ser at i de amerikanske lavkarbo bøkene mine blir den brukt hyppig, men blir gjerne blandet med en til to andre søtningsstoffer. Da begynner det å bli litt avansert for meg.

Etter en del prøving og feiling har jeg endt opp med sukrin og sukrin melis. Den fungerte heller ikke for meg i begynnelsen. Jeg husker jeg lagde sjokolade fromasj første gangen og smaken var kald og ekkel og varte lenge for å si det sånn! Allikevel måtte jeg jo spise opp fromasjen og dagen etter kjente jeg den omtrent ikke! Lurer på om den forandrer seg når den får stått litt. Jeg tar alltid mindre enn det står i oppskriftene, aldri mer enn halvparten og det fungerer fint for meg i hvertfall.

Jeg har akkurat prøvd sukrin i marengs (pavlova), må innrømme at jeg var rimelig skeptisk, men det fungerte supert!

Jeg tror kanskje vi må belage oss på å bruke forskjellige typer til forskjellige ting? Sukrin er jo i hvertfall 100 % naturlig og uten karbohydrater så den kan jo være verdt å venne seg til/prøve en gang til.

__________________




Dagbok
Echo er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Gammel 09-11-10, 19:49   #7
MiniMe74
Medlem
 
MiniMe74 sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2010
Hvor: Oslo
Alder: 50
Innlegg: 59
MiniMe74 er på en erverdig vei

Sv: Alle disse søtningsmidlene

Opprinnelig lagt inn av Echo, her.

Etter en del prøving og feiling har jeg endt opp med sukrin og sukrin melis. Den fungerte heller ikke for meg i begynnelsen. Jeg husker jeg lagde sjokolade fromasj første gangen og smaken var kald og ekkel og varte lenge for å si det sånn! Allikevel måtte jeg jo spise opp fromasjen og dagen etter kjente jeg den omtrent ikke! Lurer på om den forandrer seg når den får stått litt. Jeg tar alltid mindre enn det står i oppskriftene, aldri mer enn halvparten og det fungerer fint for meg i hvertfall.

Jeg har akkurat prøvd sukrin i marengs (pavlova), må innrømme at jeg var rimelig skeptisk, men det fungerte supert!

Jeg tror kanskje vi må belage oss på å bruke forskjellige typer til forskjellige ting? Sukrin er jo i hvertfall 100 % naturlig og uten karbohydrater så den kan jo være verdt å venne seg til/prøve en gang til.

Har smakt Sukrin ett par ganger, og tror jeg liker den best. Får man kjøpt den på vanlig helsekost også?

__________________

MiniMe74 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Gammel 09-11-10, 20:36   #8
Echo
Seniormedlem
 
Echo sin avatar
 
Medlem siden: May 2010
Hvor: Østfold
Innlegg: 940
Echo er en juvelEcho er en juvelEcho er en juvel

Sv: Alle disse søtningsmidlene

Ja, den kjøper du på helsekosten

__________________




Dagbok
Echo er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Gammel 09-11-10, 20:57   #9
Imp
Seniormedlem
 
Imp sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Hurum
Alder: 47
Innlegg: 1.075
Imp er et fyrlysImp er et fyrlysImp er et fyrlysImp er et fyrlysImp er et fyrlys

Sv: Alle disse søtningsmidlene

Hmm...får vel prøve å venne meg til sukrin da. Mener dere virkelig at det kan bli mindre søtt om man bruker for mye?

Men skulle fremdeles gjerne ha svar på det om Stevia og det første spm mitt....

__________________

(Tio)mamma til Snuppa 07 og Fjokken 10 og gift med Skycrane
Barna våre er et resultat av lavkarbo da jeg har PCOS
Og så er jeg minus 27 kg!



Imp er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat
Gammel 09-11-10, 21:19   #10
Gerd
Jeg kan og jeg vil!
 
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: 1
Innlegg: 55.254
Gerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastisk

Sv: Alle disse søtningsmidlene

Er ikke noen racer på søtstoff, men her er ei liste fra diabetesforbundet

http://www.diabetes.no/S%C3%B8tnings...r.9UFRvO2X.ips

står bl.a om det påvirker blodsukkeret

Gerd er avlogget   Min kostholdsfilosofi: 1 Svar med sitat
Gammel 10-11-10, 09:39   #11
Echo
Seniormedlem
 
Echo sin avatar
 
Medlem siden: May 2010
Hvor: Østfold
Innlegg: 940
Echo er en juvelEcho er en juvelEcho er en juvel

Sv: Alle disse søtningsmidlene

Opprinnelig lagt inn av Imp, her.

Hmm...får vel prøve å venne meg til sukrin da. Mener dere virkelig at det kan bli mindre søtt om man bruker for mye?

Men skulle fremdeles gjerne ha svar på det om Stevia og det første spm mitt....

Å nei, mener ikke det i det hele tatt. Syns det blir for søtt og er for redd for at det skal bli en dominerende bismak av søtstoffet, derfor tar jeg mindre.

Jeg orker nesten ikke salt heller lenger jeg, så jeg sliter med å få i meg nok salt nå som jeg bare spiser mat som er lagd fra bunnen. Smaken har forandret seg etterhvert.

__________________




Dagbok
Echo er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Gammel 10-11-10, 11:07   #12
TrillTrall
Seniormedlem
 
TrillTrall sin avatar
 
Medlem siden: May 2010
Hvor: Trøndelag
Alder: 57
Innlegg: 5.374
TrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastisk

Sv: Alle disse søtningsmidlene

Jeg har vurdert lenge frem og tilbake og har endt opp med sukrin. Stevia har jeg ikke prøvd, men vurderer det også. Splenda holder jeg meg lagt unna, det oppløses ikke i naturen engang og er en kilde til forurensning! Og de kunstige som aspartam og de der spiser jeg i alle fall ikke, kroppen min aner ikke hva det er eller hva den skal gjøre med dem og samme hva "ekspertene" (som sikkert er kjøpt og betalt) sier så nekter jeg å tro at kjemikalier er ufarlig for kroppen. Basta.

__________________
Uansett hvor sakte du løper, knuser du alle som ligger på sofaen!

http://lilletrilles.blogspot.no/
TrillTrall er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo :) Svar med sitat
Gammel 10-11-10, 18:50   #13
Lillemy71
Seniormedlem
 
Lillemy71 sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2010
Innlegg: 2.372
Lillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastisk

Sv: Alle disse søtningsmidlene

Opprinnelig lagt inn av Imp, her.

Hmm...får vel prøve å venne meg til sukrin da. Mener dere virkelig at det kan bli mindre søtt om man bruker for mye?

Men skulle fremdeles gjerne ha svar på det om Stevia og det første spm mitt....


Jeg bruker nesten bare Stevia som søtning, bruker noe sukrin også men kunstig søtning (f.eks giften Splenda ) er helt utelukket for meg.

Jeg har brukt Stevia som søtning i mange år og jeg har prøvd mange forskjellige typer fra ulike web-butikker. Min generelle oppfatning er at man får stort sett det man betaler for, dess billigere, dess dårligere kvalitet. Det som de selger på amerikanske nettsider er ofte blandet ut med sukrin, malitol, dextrose/maltodextrin, FOS o.l. for å få ned prisen og for å få et søthetsnivå lignende sukker. Her er det viktig og se om de oppgir innhold for noen av blandemidlene gir jo kh eller påvirker blodsukkeret. En del Stevia har også en merkelig og til dels bitter ettersmak og det vil man jo ikke ha. Ettersmaken er en grunn til at jeg bruker lite sukrin.

Jeg har så langt funnet en veldig ren Stevia (hvit) (den er heller ikke utvunnet vha av ammoniakk) og som jeg ikke synes gir noen bismak. Den får du tak i på http://www.friendlyshop.nu/ i Sverige og de er veldig raske med å sende ut varene. Det tar 2-3 dager før du får det, dersom ikke tollen tar alt for lang tid. En boks på 50g koster 199 SEK, så da slipper du unna moms/toll. Frakten er vel på en ca 30 SEK. Mange synes dette er fryktelig dyrt for så lite, men tro du meg jeg har hatt min boks siden begynnelsen av mars og har over halvparten igjen (og da sølte jeg ut en god slump).

Det kan være vanskelig å dosere denne Steviaen for den er så konsentrert, men bruk en veldig spiss kniv i boksen og ta ytterst lite på spissen for å søte. Det blir litt prøving å feiling i begynnelsen, men begynn med litt og litt. Til te og kaffi har jeg rett og slett fått tak i en liten dråpeflaske der jeg har blandet stevia og vann som jeg kan dryppe i teen. Som sagt du må bare prøve deg frem, bare vær litt forsiktig så gå det så bra så.

Den grønne steviaen de selger er bare tørket steviablader og ikke så søt, men jeg drikker den sammen med urtete for naturlig stevia skal ha en god effekt på bl.a. blodsukkeret.

Lykke til

__________________
Easy isn't always simple
Keep an open mind, but not so open that your brain falls out


Lillemy71 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketose Svar med sitat
Gammel 10-11-10, 19:23   #14
Echo
Seniormedlem
 
Echo sin avatar
 
Medlem siden: May 2010
Hvor: Østfold
Innlegg: 940
Echo er en juvelEcho er en juvelEcho er en juvel

Sv: Alle disse søtningsmidlene

Opprinnelig lagt inn av Lillemy71, her.

Jeg har så langt funnet en veldig ren Stevia (hvit) (den er heller ikke utvunnet vha av ammoniakk) og som jeg ikke synes gir noen bismak. Den får du tak i på http://www.friendlyshop.nu/ i Sverige og de er veldig raske med å sende ut varene. Det tar 2-3 dager før du får det, dersom ikke tollen tar alt for lang tid. En boks på 50g koster 199 SEK, så da slipper du unna moms/toll. Frakten er vel på en ca 30 SEK. Mange synes dette er fryktelig dyrt for så lite, men tro du meg jeg har hatt min boks siden begynnelsen av mars og har over halvparten igjen (og da sølte jeg ut en god slump).

Det er den Stevian jeg har kjøpt også.

__________________




Dagbok
Echo er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Gammel 10-11-10, 20:41   #15
Lillemy71
Seniormedlem
 
Lillemy71 sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2010
Innlegg: 2.372
Lillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastisk

Sv: Alle disse søtningsmidlene

Opprinnelig lagt inn av Echo, her.

Det er den Stevian jeg har kjøpt også.


Hehehe, så du likte ikke Stevia altså Eller kanskje du brukte for mye, den kan jo være litt vanskelig å dosere

Det er jo selvfølgelig en tilvenning når det gjelder smak og bruk, og jeg husker det satt langt inne å bruke diverse kunstige søtningsmidler til te/kaffe og lignende, for jeg syntes det smakte høgg. Ble jo vant til det også etterhvert, helt til jeg prøvde å bruke splenda i vafler eller no', fyttigrisen det var fælt det. Gikk rett i søpla og etter å ha lest om Splenda, gikk den også i søpla - den gikk i restavfall men burde gått i spesialavfall

Et lite tips til bruk av stevia/sukrin: Ta og kjør sukrin sammen med litt stevia med f.eks en stavmixer eller en kaffekvern. Da får du sukrinmelis som er søtere og ikke så "kald" og det blir lettere å dosere. Det kan jo være en måte og venne seg til stevia også, ihvertfall om du liker sukrin.

__________________
Easy isn't always simple
Keep an open mind, but not so open that your brain falls out


Lillemy71 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketose Svar med sitat
Gammel 11-11-10, 10:19   #16
Echo
Seniormedlem
 
Echo sin avatar
 
Medlem siden: May 2010
Hvor: Østfold
Innlegg: 940
Echo er en juvelEcho er en juvelEcho er en juvel

Sv: Alle disse søtningsmidlene

Det hørtes jo lurt ut med å blande stevia og sukrin Har du noe forslag til blandings forhold?

__________________




Dagbok
Echo er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Gammel 11-11-10, 13:15   #17
Lillemy71
Seniormedlem
 
Lillemy71 sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2010
Innlegg: 2.372
Lillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastisk

Sv: Alle disse søtningsmidlene

Opprinnelig lagt inn av Echo, her.

Det hørtes jo lurt ut med å blande stevia og sukrin Har du noe forslag til blandings forhold?

Balndingsforholdet mitt er sånn "prøving-og-feiling-forholdet"

Jeg har bare gjort det en gang og da begynte jeg med en god slump sukrin og en knivspiss stevia. Kjørte det i sammen, smakte litt og tilsatte litt mer Stevia (noen korn). Det ble noe søtere enn sukker det jeg lagde, men her blir det jo litt smak og behag hvor søtt man vil ha det.

__________________
Easy isn't always simple
Keep an open mind, but not so open that your brain falls out


Lillemy71 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketose Svar med sitat
Gammel 11-11-10, 14:13   #18
Rin
Seniormedlem
 
Rin sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2009
Hvor: Oslo
Alder: 40
Innlegg: 6.608
Rin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastisk

Sv: Alle disse søtningsmidlene

Opprinnelig lagt inn av Lillemy71, her.

Jeg har så langt funnet en veldig ren Stevia (hvit) (den er heller ikke utvunnet vha av ammoniakk) og som jeg ikke synes gir noen bismak. Den får du tak i på http://www.friendlyshop.nu/ i Sverige og de er veldig raske med å sende ut varene.

Denne bruker jeg også, og er veldig fornøyd med det. Stort sett er det kun i tekoppen eller eggemelka jeg vil ha litt søtt, så det er bare der det trenger å fungere bra, for meg. Til en stor tekopp tar jeg bare såvidt litt stevia ytterst på teskjeen og rører inn. Har også prøvd NuStevia fra iHerb, den synes jeg også smaker helt ok.

Sukrin tåler jeg ikke så godt, blir dårlig av det. Da fungerer splenda bedre, men, igjen, jeg har jo ytterst begrenset behov for å ta det i bruk all den tid jeg ikke baker masse søte ting.

__________________
Min krympedagbok & Lavkarbosaurus!
-33 kg med ketogen LCHF. Vedlikeholder normalvekta.


Rin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo-høyfett-nullkorn-passemett Svar med sitat
Gammel 11-11-10, 15:23   #19
Lillemy71
Seniormedlem
 
Lillemy71 sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2010
Innlegg: 2.372
Lillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastisk

Sv: Alle disse søtningsmidlene

Synes denne steviaen er god i eggedosis og pisket fløte (som du 157 cm vel ikke bruker?) også jeg. Har brukte den i kokosbrød/kake, vafler, ostekake (himmel den ble god, selv om det var mye jobb og mye søl).

__________________
Easy isn't always simple
Keep an open mind, but not so open that your brain falls out


Lillemy71 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketose Svar med sitat
Gammel 23-11-10, 11:21   #20
emilia
Juniormedlem
 
Medlem siden: Aug 2010
Innlegg: 40
emilia er på en erverdig vei

Sv: Alle disse søtningsmidlene

Jeg er VELDIG OPPTATT av å spise sunt og holder meg helt unna sukker og kunstig søtning.

Jeg spiser derfor f.eks IKKE:
- splenda/sukralose
- natreen
- aspartam
- sakkarin
- sukker/honning/sirup

Dette spiser jeg:
- Sukrin
- Palmesukker
- Yaconpulver
- Yaconsirup
- Agavenektar (ikke av de beste produktene, men bedre enn sukker)
- Steviapulver
- Steviadråper
- Andre naturlige søtningsstoffer, som lucuma, carob, dadler, banan, rå honning osv.

Jeg bruker altså ikke kunstig søtning overhodet og heller ikke ting som påvirker blodsukkeret veldig.

Jeg kjøper produktene sort sett på Iherb.com
Bruk koden NEB207 første gang du handler, så får du 5 dollar i rabatt

emilia er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ikke sukker og kunstig søtning, lite gluten og melk, noe raw food og supermat, moderat lavkarbo Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Alle disse oppskriftene med kunstis søtning kan man ikke bare bytte ut det med sukrin only Spørsmål og svar 4 11-03-10 22:05
Hvor får jeg kjøpt alle disse smarte matvarene med lite karbohydrater? bella donna Spørsmål og svar 10 22-11-09 16:53
Alle disse vitaminene vi må ta? snuppelulla Eurodiett 12 25-04-07 21:00
Jøss, sjekk alle disse deilige proteinpulver-smakene!! Iset Generell ernæringsdebatt 6 22-02-06 19:37
Alle disse forskjellige ekstraktene med smak...? Iset Lavkarbo generelt 10 14-02-06 20:22


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 15:56.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no