Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Spørsmål om matvarer og oppskrifter Her kan du stille og finne svar på spørsmål om matvarer, produkter og oppskrifter. |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Medlem
Medlem siden: Feb 2011
Hvor: Eidskog i Hedmark
Innlegg: 161
![]() |
Wok?jeg er veldig glad i woke. Det jeg gjorde før lavkarbo var å bruke kyllingfile som jeg delte opp i biter, stekte det og hadde over en nydelig tomatsaus som heter Blue Dragon Wok Sauce Szechuan Tomato. I denne posen er det til to porsjoner. Men ser at den inneholder 17.6 karber pr 100 g, posen er på 120 g. Da er vel ikekd enne godkjent som saus i wok lengre? Bruker jo ikek noen form for nudler mer. Blir bare wokgrønnsaker og kylling. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavkalori
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|