Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Oppskrifter, bøker og andre tema > Oppskrifter > Spørsmål om matvarer og oppskrifter

Wok?

Spørsmål om matvarer og oppskrifter Her kan du stille og finne svar på spørsmål om matvarer, produkter og oppskrifter.

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 23-02-11, 12:14   #1
Simpfan
Medlem
 
Simpfan sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2011
Hvor: Eidskog i Hedmark
Innlegg: 161
Simpfan er på en erverdig vei

Wok?

jeg er veldig glad i woke. Det jeg gjorde før lavkarbo var å bruke kyllingfile som jeg delte opp i biter, stekte det og hadde over en nydelig tomatsaus som heter Blue Dragon Wok Sauce Szechuan Tomato. I denne posen er det til to porsjoner. Men ser at den inneholder 17.6 karber pr 100 g, posen er på 120 g. Da er vel ikekd enne godkjent som saus i wok lengre? Bruker jo ikek noen form for nudler mer. Blir bare wokgrønnsaker og kylling.

Simpfan er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkalori Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 05:32.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no