Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Spørsmål om matvarer og oppskrifter Her kan du stille og finne svar på spørsmål om matvarer, produkter og oppskrifter. |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Seniormedlem
Medlem siden: Sep 2005
Hvor: Oslo
Alder: 53
Innlegg: 649
![]() ![]() ![]() |
Hvordan få bakst til å bli gjennomstekt?Noen gode råd for å slippe soggy bakst? Muffins, brød, rundstykker osv blir perfekt utenpå og deigete inni. Har forsøkt lavere temp og lengre steketid, men de blir alltid litt for fuktige inni. Er lei av svampete rundstykker. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Tja....
![]() |
![]() |
#2 |
Supermoderator
Medlem siden: Feb 2006
Hvor: Akershus
Alder: 55
Innlegg: 6.457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Hvordan få bakst til å bli gjennomstekt?Det høres ut som du bør prøve litt mindre væske i deigen. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Generell lavkarbo for god helse
![]() |
![]() |
#4 |
Seniormedlem
Medlem siden: Sep 2005
Hvor: Oslo
Alder: 53
Innlegg: 649
![]() ![]() ![]() |
Sv: Hvordan få bakst til å bli gjennomstekt?Jeg har forsøkt begge deler, både veldig våt og tørr røre. Det blir fortsatt soggy. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Tja....
![]() |
![]() |
#5 |
Supermoderator
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Heime på berget, ved havet
Innlegg: 4.044
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Hvordan få bakst til å bli gjennomstekt?Våt, altså med vatn, eller brukar du anna vått? Fløte? Ost? Cc? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#6 |
Seniormedlem
Medlem siden: Sep 2005
Hvor: Oslo
Alder: 53
Innlegg: 649
![]() ![]() ![]() |
Sv: Hvordan få bakst til å bli gjennomstekt?Bruker som regel CF eller Kesam i tillegg til smør og egg. Med våt røre mener jeg flytende. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Tja....
![]() |
![]() |
#7 |
Supermoderator
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Heime på berget, ved havet
Innlegg: 4.044
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Hvordan få bakst til å bli gjennomstekt?Ok, berre sjekkar, kva som låg i det. Eg opplever sjølv at røra blir tørrare om ein brukar pofiber i staden for/eller i tillegg til fiberhusk. Har du prøvd kokosmjøl? Det er veldig tørt, og har godt av ein del væske. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#8 |
Seniormedlem
Medlem siden: Sep 2005
Hvor: Oslo
Alder: 53
Innlegg: 649
![]() ![]() ![]() |
Sv: Hvordan få bakst til å bli gjennomstekt?I dag brukte jeg kokosmel, mandelmel, linfrø, sesamfrø, fiberhusk, egg, kesam, smør og gresskarkjerner + litt revete osv. Kjempegode på smak og hadde blitt perfekte gjennomstekt. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Tja....
![]() |
![]() |
#9 |
Supermoderator
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Heime på berget, ved havet
Innlegg: 4.044
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Hvordan få bakst til å bli gjennomstekt?Ventar du med å sjekke baksten til den er kald? Eg har merka sjølv at det ofte er betre å la det kjøle ned skikkeleg, at den "tørkar" betre då. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#10 |
Seniormedlem
Medlem siden: Sep 2005
Hvor: Oslo
Alder: 53
Innlegg: 649
![]() ![]() ![]() |
Sv: Hvordan få bakst til å bli gjennomstekt?Ikke helt avkjølt, får vente til i morgen og sjekke da. Takk for svar. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Tja....
![]() |
![]() |
#11 |
Supermoderator
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Heime på berget, ved havet
Innlegg: 4.044
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Hvordan få bakst til å bli gjennomstekt?Håper det kan "hjelpe"! Ein blir jo gjerne litt ivrig og vil sjekke resultatet med ein gong! |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Bakst-favoritter? | Fofa | Spørsmål om matvarer og oppskrifter | 7 | 24-10-10 01:17 |
Prøvd tofu i bakst? | ada-emilie | Spørsmål om matvarer og oppskrifter | 0 | 15-09-10 21:54 |
Omregning av bakst | Pruttilutt | Ketolysekuren | 6 | 02-08-10 11:56 |
Bakst uten eggesmak? | Tess | Spørsmål om matvarer og oppskrifter | 2 | 28-02-08 16:23 |
Bakst uten egg? | Babalotta | Ketolysekuren | 5 | 23-08-07 22:43 |