Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Oppskrifter, bøker og andre tema > Oppskrifter > Spørsmål om matvarer og oppskrifter

Hvordan få bakst til å bli gjennomstekt?

Spørsmål om matvarer og oppskrifter Her kan du stille og finne svar på spørsmål om matvarer, produkter og oppskrifter.

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 14-06-11, 21:31   #1
Benzo
Seniormedlem
 
Medlem siden: Sep 2005
Hvor: Oslo
Alder: 53
Innlegg: 649
Benzo er en juvelBenzo er en juvelBenzo er en juvel

Hvordan få bakst til å bli gjennomstekt?

Noen gode råd for å slippe soggy bakst? Muffins, brød, rundstykker osv blir perfekt utenpå og deigete inni. Har forsøkt lavere temp og lengre steketid, men de blir alltid litt for fuktige inni. Er lei av svampete rundstykker.

Benzo er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Tja.... Svar med sitat
Gammel 14-06-11, 21:36   #2
Georgine
Supermoderator
 
Georgine sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2006
Hvor: Akershus
Alder: 55
Innlegg: 6.457
Georgine er bare helt fantastiskGeorgine er bare helt fantastiskGeorgine er bare helt fantastiskGeorgine er bare helt fantastiskGeorgine er bare helt fantastiskGeorgine er bare helt fantastiskGeorgine er bare helt fantastiskGeorgine er bare helt fantastiskGeorgine er bare helt fantastiskGeorgine er bare helt fantastiskGeorgine er bare helt fantastisk

Sv: Hvordan få bakst til å bli gjennomstekt?

Det høres ut som du bør prøve litt mindre væske i deigen.

Georgine er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Generell lavkarbo for god helse Svar med sitat
Gammel 14-06-11, 21:39   #3
Furine
Supermoderator
 
Furine sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Heime på berget, ved havet
Innlegg: 4.044
Furine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressurs

Sv: Hvordan få bakst til å bli gjennomstekt?

Opprinnelig lagt inn av Georgine, her.

Det høres ut som du bør prøve litt mindre væske i deigen.

Tenkte det samme.

Furine er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Gammel 14-06-11, 21:41   #4
Benzo
Seniormedlem
 
Medlem siden: Sep 2005
Hvor: Oslo
Alder: 53
Innlegg: 649
Benzo er en juvelBenzo er en juvelBenzo er en juvel

Sv: Hvordan få bakst til å bli gjennomstekt?

Jeg har forsøkt begge deler, både veldig våt og tørr røre. Det blir fortsatt soggy.

Benzo er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Tja.... Svar med sitat
Gammel 14-06-11, 21:47   #5
Furine
Supermoderator
 
Furine sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Heime på berget, ved havet
Innlegg: 4.044
Furine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressurs

Sv: Hvordan få bakst til å bli gjennomstekt?

Våt, altså med vatn, eller brukar du anna vått? Fløte? Ost? Cc?

Furine er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Gammel 14-06-11, 21:50   #6
Benzo
Seniormedlem
 
Medlem siden: Sep 2005
Hvor: Oslo
Alder: 53
Innlegg: 649
Benzo er en juvelBenzo er en juvelBenzo er en juvel

Sv: Hvordan få bakst til å bli gjennomstekt?

Bruker som regel CF eller Kesam i tillegg til smør og egg. Med våt røre mener jeg flytende.

Benzo er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Tja.... Svar med sitat
Gammel 14-06-11, 21:52   #7
Furine
Supermoderator
 
Furine sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Heime på berget, ved havet
Innlegg: 4.044
Furine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressurs

Sv: Hvordan få bakst til å bli gjennomstekt?

Ok, berre sjekkar, kva som låg i det. Eg opplever sjølv at røra blir tørrare om ein brukar pofiber i staden for/eller i tillegg til fiberhusk. Har du prøvd kokosmjøl? Det er veldig tørt, og har godt av ein del væske.

Furine er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Gammel 14-06-11, 21:55   #8
Benzo
Seniormedlem
 
Medlem siden: Sep 2005
Hvor: Oslo
Alder: 53
Innlegg: 649
Benzo er en juvelBenzo er en juvelBenzo er en juvel

Sv: Hvordan få bakst til å bli gjennomstekt?

I dag brukte jeg kokosmel, mandelmel, linfrø, sesamfrø, fiberhusk, egg, kesam, smør og gresskarkjerner + litt revete osv. Kjempegode på smak og hadde blitt perfekte gjennomstekt.

Benzo er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Tja.... Svar med sitat
Gammel 14-06-11, 21:58   #9
Furine
Supermoderator
 
Furine sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Heime på berget, ved havet
Innlegg: 4.044
Furine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressurs

Sv: Hvordan få bakst til å bli gjennomstekt?

Ventar du med å sjekke baksten til den er kald? Eg har merka sjølv at det ofte er betre å la det kjøle ned skikkeleg, at den "tørkar" betre då.

Furine er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Gammel 14-06-11, 22:07   #10
Benzo
Seniormedlem
 
Medlem siden: Sep 2005
Hvor: Oslo
Alder: 53
Innlegg: 649
Benzo er en juvelBenzo er en juvelBenzo er en juvel

Sv: Hvordan få bakst til å bli gjennomstekt?

Ikke helt avkjølt, får vente til i morgen og sjekke da. Takk for svar.

Benzo er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Tja.... Svar med sitat
Gammel 14-06-11, 22:10   #11
Furine
Supermoderator
 
Furine sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Heime på berget, ved havet
Innlegg: 4.044
Furine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressurs

Sv: Hvordan få bakst til å bli gjennomstekt?

Håper det kan "hjelpe"! Ein blir jo gjerne litt ivrig og vil sjekke resultatet med ein gong!

Furine er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Bakst-favoritter? Fofa Spørsmål om matvarer og oppskrifter 7 24-10-10 01:17
Prøvd tofu i bakst? ada-emilie Spørsmål om matvarer og oppskrifter 0 15-09-10 21:54
Omregning av bakst Pruttilutt Ketolysekuren 6 02-08-10 11:56
Bakst uten eggesmak? Tess Spørsmål om matvarer og oppskrifter 2 28-02-08 16:23
Bakst uten egg? Babalotta Ketolysekuren 5 23-08-07 22:43


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 17:46.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no