Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Oppskrifter, bøker og andre tema > Oppskrifter > Spørsmål om matvarer og oppskrifter

Varmluft kontra vanlig steikovn

Spørsmål om matvarer og oppskrifter Her kan du stille og finne svar på spørsmål om matvarer, produkter og oppskrifter.

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 06-07-11, 15:50   #1
make
Nytt Medlem
 
Medlem siden: Jun 2011
Innlegg: 1
make er på en erverdig vei

Varmluft kontra vanlig steikovn

Hei.
Helt ny her og usikker på bruken,kommer seg vel

Kan noen si om det er steike-forskjeller på varmluftsovn og vanlig steikovn? Har ikke varmluft og det er jo i mange av oppskriftene..
For et supert forum,fått svar på masse nå på prøvestadiet.

make er avlogget   Min kostholdsfilosofi: egenkomponert Svar med sitat
Gammel 06-07-11, 16:03   #2
Furine
Supermoderator
 
Furine sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Heime på berget, ved havet
Innlegg: 4.044
Furine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressurs

Sv: Varmluft kontra vanlig steikovn

Køyrer ein varmluft må temperaturen ned i forhold til steiking i vanleg "over-under-varme" steikeomn. Men eksakt temperaturskilnader? Er det ikkje vanlegvis rundt 25 grader ned om ein brukar varmluft då? Men samtidig kan det vere veldig individuelt frå omn til omn. Ein bør kanskje prøve seg litt fram.

Furine er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Gammel 06-07-11, 16:06   #3
Kanutten
Seniormedlem
 
Kanutten sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 11.548
Kanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastisk

Sv: Varmluft kontra vanlig steikovn

Man kan steke flere brett samtidig ved varmluft.

__________________
Æ står han a!
Kanutten er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥ Lavkarbo ala Kanutt ♥ Svar med sitat
Gammel 06-07-11, 17:25   #4
kamp
Seniormedlem
 
kamp sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2008
Innlegg: 1.762
kamp har veldig mye å være stolt avkamp har veldig mye å være stolt avkamp har veldig mye å være stolt avkamp har veldig mye å være stolt avkamp har veldig mye å være stolt avkamp har veldig mye å være stolt avkamp har veldig mye å være stolt avkamp har veldig mye å være stolt av

Sv: Varmluft kontra vanlig steikovn

Jeg bruker over varmluft fordi da sirkulere luften rundt og jeg syns maten blir jevnere stekt samt at jeg kan ha flere brett.

__________________
Paleolitisk lav Oksalat kosthold
kamp er avlogget   Min kostholdsfilosofi: eat real food - paleo Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Bringebær kontra blåbær Tiril77 Lavkarbo generelt 2 06-03-11 20:54
Innholdsdeklerasjoner kontra matvaretabellen lille_Venn Lavkarbo generelt 1 24-04-10 08:25
Allevo kontra Eurodietten? Titti Eurodiett 12 07-07-09 09:24
Atkins kontra Skaldeman Fjonken Lavkarbo generelt 2 19-02-06 11:09
Eurodiet kontra lavkarbo-mat MHM Eurodiett 3 27-02-05 20:32


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 19:10.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no