Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Lunsj Har du gode tips til lunsjretter på lavkarbokosthold? Gode erstatninger til den tradisjonelle matpakken? Vi er mange som svært gjerne tar i mot tips. |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Livsdesigner
Medlem siden: Sep 2004
Hvor: Østlandet
Innlegg: 4.596
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Atkins EggesalatDenne er fra Atkins sine sider, og kan vel brukes under introduksjons-dietten? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lindberg m/egne tilpasninger
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 68
Innlegg: 16.021
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja, basis salaten her kan brukes under induksjonen også. Har laget den jeg, og den er kjempegod
__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Atkins
![]() |
![]() |
#3 |
Supermoderator
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 45
Innlegg: 26.188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Atkins EggesalatDenne er jo nesten helt lik min improviserte frokost-eggesalat. Men jeg varierer den litt. Tar litt av min tillatte daglige dose rømme/creme fraiche i f.eks. Og så kan jeg også variere med å ha litt tunfisk oppi. Karri er også smashing som krydder i denne salaten. Og purreløk i stedet for selleri, det er en mild og god løk å ha i! Og litt gressløk kanskje. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
Trådverktøy | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Fakta og feiloppfatinger om Atkins Ernæringsmessige Tilnærming | HP | Atkins kosthold | 22 | 24-06-08 16:56 |
Atkins' diett - farlig eller genial? | donjuanwannabe | Lavkarbo generelt | 27 | 22-05-08 08:08 |
Lavkarbo resurser | HP | Forumrelaterte spørsmål og tilbakemeldinger | 32 | 01-08-05 11:13 |