![]() |
#1 |
Juniormedlem
Medlem siden: Oct 2008
Alder: 38
Innlegg: 44
![]() |
Sukrin?Jeg bare lurer på om sukrin er helt trygt å spise? Sist redigert av Håpefull : 22-10-08 kl 16:42. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ketolysekuren
![]() |
![]() |
#2 |
Juniormedlem
Medlem siden: Sep 2008
Hvor: Oslo
Innlegg: 15
![]() |
Sv: Sukrin?Det skal visst være helt trygt MEN det smaker helt grusomt. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketolyse
![]() |
![]() |
#3 |
Medlem
Medlem siden: Mar 2008
Hvor: HAUGESUND
Alder: 58
Innlegg: 63
![]() |
Sv: Sukrin?Enig, sukrin har en ekkel lukt og smaker "industri".
__________________
![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Mat med lav GI
![]() |
![]() |
#4 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2007
Hvor: Bislett
Alder: 47
Innlegg: 3.854
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Sukrin?Jeg synes Sukrin er fint å ha på f.eks vafler. Da får man knasingen av sukker.. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo
![]() |
![]() |
#5 |
Seniormedlem
Medlem siden: Nov 2006
Innlegg: 1.389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Sukrin?Jeg bruker Sukrin noen få ganger i løpet av et år, nemlig som erstatning for strøsukker på bringebær med fløte når det er sesong for det. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#6 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Stavanger
Alder: 66
Innlegg: 3.622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Sukrin?Jeg liker den også.
__________________
Min Journal |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo
![]() |
![]() |
#7 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2007
Hvor: Bislett
Alder: 47
Innlegg: 3.854
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Sukrin?Ja, det hadde jeg glemt. Som strøsukker på jordbær med fløte er den flott! |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo
![]() |
![]() |
#8 |
Seniormedlem
Medlem siden: Oct 2007
Hvor: Hordaland
Alder: 43
Innlegg: 565
![]() |
Sv: Sukrin?Jeg bruker også sukrin...og så lenge du ikke varmer den opp er den helt ok. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: egenkomponert for tida!!!
![]() |
![]() |
#9 |
Seniormedlem
Medlem siden: Mar 2008
Hvor: Øvre romerike
Alder: 57
Innlegg: 12.140
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Sukrin?http://www.aponor.no/page/5980/
__________________
![]() [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Turid/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Turid/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]
![]() Filmsnutter av snuppen Min journal Pommehagen Operert med gastric bypas ved Asker og bærum sykehus 10 mai 2010 |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Fedonaktig
![]() |
![]() |
#10 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Langt Nord
Innlegg: 1.852
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Sukrin?Jeg synes sukrin er det beste søtningsmiddelet av de jeg har brukt tidligere( splenda og natren).Men bruker det kun i smørgrøten,ellers styrer jeg unna kunstig søtning. Det smaker egentlig ingenting,men betyr så mye sammen med kanelen i grøten min når resten spiser risengrynsgrøt.. Er veldig svak for "nissegrøt" |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: egenkomponert
![]() |
![]() |
#11 |
Seniormedlem
Medlem siden: Mar 2008
Hvor: Øvre romerike
Alder: 57
Innlegg: 12.140
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
<zZ
Ellers er jo stevia trygd å bruke. Det kan du bestille her:
__________________
![]() [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Turid/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Turid/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]
![]() Filmsnutter av snuppen Min journal Pommehagen Operert med gastric bypas ved Asker og bærum sykehus 10 mai 2010 |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Fedonaktig
![]() |
![]() |
#12 |
Juniormedlem
Medlem siden: Oct 2008
Alder: 38
Innlegg: 44
![]() |
Sv: Sukrin?Tusen takk for alle svar! |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ketolysekuren
![]() |
![]() |
#13 |
Medlem
Medlem siden: Nov 2008
Hvor: Oslo
Innlegg: 229
![]() |
Sv: Sukrin?Kjøpte sukrin i går, smakte på det og det var jo nesten som sukker! |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo
![]() |
![]() |
#14 |
Medlem
Medlem siden: Sep 2008
Hvor: Rogaland
Innlegg: 195
![]() ![]() |
Sv: Sukrin?Mange opplever at sukrin blir kornete (går tilbake til opprinnelig krystall konsistens) når de bruker det i bakverk eller etter oppvarming. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: konvertert til ketolyse
![]() |
![]() |
#15 |
Seniormedlem
Medlem siden: Oct 2007
Hvor: Hordaland
Alder: 43
Innlegg: 565
![]() |
Sv: Sukrin?Jeg har nett spist det igjen med frosne bringbær med litt fløyte på... |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: egenkomponert for tida!!!
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
Trådverktøy | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Sukrin, kan det brukes? | raptor | Lavkarbo generelt | 11 | 21-01-11 15:29 |
Sukrin? | Miriell | Ketolysekuren | 25 | 13-09-10 22:49 |
Ketolyse og sukrin | Tiram | Ketolysekuren | 5 | 03-09-08 11:45 |
Sukrin | Evelyn | Spørsmål og svar | 5 | 25-02-08 17:42 |
Sukrin i teen | LMPH | Spørsmål og svar | 2 | 29-11-07 22:05 |