Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Spørsmål og svar Hjelp oss å bli enda bedre!Still spørsmål, eller svar på det du kan. Er du ny? Spør og les her først! |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jul 2006
Hvor: Kristiansand
Alder: 42
Innlegg: 6.709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bjørkesøt...Fant denne siden nå.. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo
![]() |
![]() |
#2 |
Medlem
Medlem siden: Jan 2005
Hvor: Follo
Alder: 43
Innlegg: 1.087
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: BjØrkesØt...Nei. Det er naturlig, men det er ikke "sukkerfritt". Det består av Xylitol som gir litt lavere blodsukkerstigning enn sukker, men kan allikevel ikke sees som et alternativ til Splenda eller Stevia. (I alle fall ikke på lavkarbo)
__________________
Power over others is weakness in disguise. True power lies within. - Eckhart Tolle |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Personlig tilpasset lavkarbo for optimal helse. Fokus på hel, naturlig og næringsrik mat.
![]() |
![]() |
#3 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jul 2006
Hvor: Kristiansand
Alder: 42
Innlegg: 6.709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: BjØrkesØt...ok..Da vet jeg det |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Søtningsstoffer | lena-k2 | Induksjonen | 7 | 11-03-06 09:41 |