et spørsmål om karber..
er det dumt å få i seg lite karber og lite fett??
eg prøver å følge fedons metode, men ligger
gjennomsnittlig ganske lavt i karber, i dag har
eg neppe mere enn 20g... bruker olje til alle
måltidene da..
regner med at eg ikke har vært over 50g karber
siden eg starta med fedon...
er dette bra eller dårlig??
dere som bare har lavkarbo som filosofi, hvordan
gjør dere det, hvor mye karbo og hvor mye fett??
veldig forvirra ja, hehe, sjøl om boka er lest mange gang 
så håper derfor på mange svar 
__________________
midje: start ca 85cm, mål 70cm eller mindre - nå: 74cm (- 11cm)
mage: start 101cm, mål 80cm eller mindre - nå: 85cm (- 16cm)
hofte: start ca 102cm, mål ca 90cm - nå: 88,5cm (- 13,5cm)
vekttap til nå: - 6,5kg og BMI på 24
|