Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Middag Har du oppskrift på en god lavkarbomiddag? Merk gjerne oppskriften med dietten den er laget for. |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jun 2007
Hvor: Aust Agder
Alder: 39
Innlegg: 1.595
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mange gode, spennende supperKremet blomkålsuppe
250 gr blomkål 250 gr brokkoli 6 dl vann 1,5 ts salt 1 ss Smør Johannesbrødkjernemel til suppen tykner litt, prøv deg fram 1 l moste grønnsaker og kjøttkraft/buljong 2 dl Fløte 100 gr (ca) revet Jarlsberg Original eller annen ost
1 ss Smør 2 ss hvetemel 7,5 dl hønsebuljong 3 dl Fløte 0,5 ts salt 0,5 ts nykvernet pepper 500 gr brokkoli 4 dl revet Norvegia original
2 stk. kyllingfileter 0,5 stk. eple 1 stk. løk 2 ss Smør 1 ss karri 2 boks hakket tomat hermetisk 1 dl vann 3 dl Fløte 2 stk. grønnsakbuljongterninger 1 ts splenda 0,5 dl finhakket persille Kald ostekrem: 1 beger Snøfrisk Naturell , eller med dill 3 ss Rømme
1 l sopp , gjerne en blanding av f eks kantarell, sjampinjong eller traktkantarell 1 stk. løk 2 ss Smør 2 dl Fløte 8 dl kjøttbuljong , evnt. laget av terninger 4 ss sherry ( kan sløyfes )
4 stk. finhakket sjalottløk 1 stk. finhakket hvitløksbåt 0,8 ts chilipulver 1 ss Smør 2 ss tomatpure 2 boks ( a 400g ) tomater 1 stk. laurbærblad 5 dl grønnsaksbuljong 3 dl Matyoghurt eller creme fraiche 1 ss maisennamel (eller bruk jbkm etter eget ønske) 1 ts salt 0,5 ts nykvernet pepper 2 ss frisk hakket basilikum
|
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Mamma til William. Ny start med sunn mat!
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Hvorfor bruke proteinpulver? | mofe | Kosttilskudd | 93 | 09-08-07 17:04 |
Gode lavkarbokokebøker? | Fjonken | Spørsmål og svar | 9 | 06-02-06 13:59 |
Mange av dere er på ville veier | flap | Lavkarbo generelt | 75 | 29-01-06 05:33 |
Gurkemeie er spennende naturmedisin | MHM | Kosttilskudd | 5 | 05-01-05 10:24 |