Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Spørsmål og svar Hjelp oss å bli enda bedre!Still spørsmål, eller svar på det du kan. Er du ny? Spør og les her først! |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Juniormedlem
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 47
![]() |
GyrosVi har en del av det i fryseren, ferdigkjøpt. Kan vi spise det? tipper det er laget av svinekjøtt (plomme), løk, olje(r), og mye krydder. De på butikken kunne ikke svare på hvilke krydder / sukker etc som var i.... |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: søker! Muligens atkins??
![]() |
![]() |
#2 |
Medlem
Medlem siden: Nov 2007
Innlegg: 82
![]() |
Sv: Gyros.Hei! |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketolyse/lavkarbo
![]() |
![]() |
#3 |
Juniormedlem
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 47
![]() |
Sv: Gyros.ja, jeg og tenker at det kanskje bør være greit? Det er nyyyydelig kokt i kremfløte/matfløte!!! Med deilig salat til!! Skikkelig "helgemat" |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: søker! Muligens atkins??
![]() |
![]() |
#4 |
Seniormedlem
Medlem siden: Mar 2007
Hvor: Oslo
Alder: 42
Innlegg: 2.213
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: GyrosHva er gyros? Tror ikke jeg har hørt om det før. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: God mat!
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Gyros | Helene | Middag | 2 | 22-02-05 15:30 |