![]() |
#1 |
Juniormedlem
Medlem siden: Aug 2006
Alder: 54
Innlegg: 15
![]() |
Kunstig søtningHar nettopp kjøpt meg sukrin. Er det ok å bruke i små mengder. Har en teskje i smothien hver morgen, det er det. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketolyse
![]() |
![]() |
#2 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2006
Alder: 48
Innlegg: 4.446
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Kunstig søtningSukrin er vel noe av det beste du kan bruke (når det gjelder søtstoff) |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#3 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Langt Nord
Innlegg: 1.852
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Kunstig søtningHva er egentlig sukrin? Det er andre gang jeg leser om det.Er det helt nytt på markedet?Kjøpt hvor?Kan den brukes til "alt"?Både i bakst,kald og varm mat? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: egenkomponert
![]() |
![]() |
#4 |
Juniormedlem
Medlem siden: May 2008
Hvor: Oslo
Alder: 48
Innlegg: 14
![]() |
Sv: Kunstig søtningDet lurer jeg også på.... Jeg kjøpte meg en boks Splenda. Smaker bra det, men er det ok å bruke? Helsemessig altså. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketolyse på testnivå
![]() |
![]() |
#5 |
Juniormedlem
Medlem siden: Apr 2007
Alder: 58
Innlegg: 25
![]() |
Sv: Kunstig søtningSlankesukker er en nyhet som jeg nettopp har kjøpt inn. Uten karber og kalorier |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketolyse
![]() |
![]() |
#6 |
Seniormedlem
Medlem siden: Apr 2007
Hvor: Sverige
Alder: 46
Innlegg: 949
![]() ![]() ![]() |
Sv: Kunstig søtning
Hm.. Skeptisk. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: GBP-operert 08.02.2011
![]() |
![]() |
#7 |
Juniormedlem
Medlem siden: Aug 2006
Alder: 54
Innlegg: 15
![]() |
Sv: Kunstig søtning
|
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketolyse
![]() |
![]() |
#8 |
Supermoderator
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 45
Innlegg: 26.188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Kunstig søtningSlankesukker? Det var jo et ytterst tiltalende navn da, men ut fra beskrivelsen så høres det omtrent ut som fruktose... Eller? Finnes i pærer, meloner, druer, vin (duh!) og ...ost? Jøss... Dette fikk jeg lyst til å vite litt mer om! |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥
![]() |
![]() |
#9 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2007
Hvor: Bislett
Alder: 48
Innlegg: 3.854
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Kunstig søtningSukrin skal være veldig bra alternativ i følge artikler hos matoghelse.no. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo
![]() |
![]() |
#10 |
Supermoderator
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 45
Innlegg: 26.188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Kunstig søtningMen HVA er egentlig sukrin? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥
![]() |
![]() |
#11 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Langt Nord
Innlegg: 1.852
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Kunstig søtninghttp://www.sukrin.no/hva.html |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: egenkomponert
![]() |
![]() |
#12 |
Supermoderator
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 45
Innlegg: 26.188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Kunstig søtningJeg må ærlig talt si at det høres bra ut, men greit å lese noe som ikke er fra produsenten også. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥
![]() |
![]() |
#13 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2007
Hvor: Bislett
Alder: 48
Innlegg: 3.854
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Kunstig søtningPhoto, matoghelse.no anbefalte sukrin før noen begynte å importere det og det er visst veldig vanlig i Japan. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo
![]() |
![]() |
#14 |
Supermoderator
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 45
Innlegg: 26.188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Kunstig søtningStevia blir også brukt i stor utstrekning i Japan. Interessant dette med sukrin! |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥
![]() |
![]() |
#15 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2006
Alder: 48
Innlegg: 4.446
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Kunstig søtningDet er masse informasjon om sukrin (erythritol) her: |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#16 |
Medlem
Medlem siden: Nov 2006
Alder: 39
Innlegg: 120
![]() |
Sv: Kunstig søtningSukrin er faktisk bare ganske nylig blitt tillatt i EU, derfor er det foreløpig lite kjent. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Vitenskapen
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Proteinpulver og kunstig søtning | Sweetflower | Spørsmål om matvarer og oppskrifter | 2 | 16-11-07 18:35 |
70 % sjokolade eller kunstig søtet sjokolade? | donjuanwannabe | Lavkarbo generelt | 11 | 21-06-07 01:11 |
Info om kunstig søtningsstoff | mofe | Generell ernæringsdebatt | 12 | 14-07-05 15:52 |
Solbærsirup med kunstig sukker? | elian | Lavkarbo generelt | 16 | 26-08-04 22:06 |