Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Oppskrifter, bøker og andre tema > Oppskrifter > Spørsmål om matvarer og oppskrifter

Heistad sjokoladepudding og vaniljesaus - hvordan?

Spørsmål om matvarer og oppskrifter Her kan du stille og finne svar på spørsmål om matvarer, produkter og oppskrifter.

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 16-12-09, 19:24   #1
Meatscience
Medlem
 
Meatscience sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Drammen
Alder: 49
Innlegg: 120
Meatscience er på en erverdig vei

Heistad sjokoladepudding og vaniljesaus - hvordan?

Jeg har sett i enkelte tråder at folk bruker Heistads sukkerfrie sjokoladepudding og vaniljesaus. Men hvis man lager den etter oppskriften blir det jo fort mye karber, pga melken.

Så, hva gjør dere egentlig? Bytter dere ut melken med fløte og vann, eller? På puddingen står det at det skal være 1 dl kaldt vann og 4 dl lettmelk, hvordan blir det hvis man bruker fløte?

Vaniljesausen skal lages med hele 7,5 dl lettmelk som kokes opp, blir det greit å bruke fløte og vann her? (og hvor mye)

Finnes det andre alternativer til vaniljesaus? Jeg har vaniljedråper, men vet ikke hvordan jeg skal bruke dem...

__________________


Startet mandag 3. august 2009. Er faktisk ikke overvektig lengre
i beg. av februar 2010! Jobber med ønskekiloene nå.
Meatscience er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Gammel 16-12-09, 23:33   #2
streber
Seniormedlem
 
streber sin avatar
 
Medlem siden: Dec 2009
Hvor: trøndelag
Alder: 50
Innlegg: 18.961
streber er bare helt fantastiskstreber er bare helt fantastiskstreber er bare helt fantastiskstreber er bare helt fantastiskstreber er bare helt fantastiskstreber er bare helt fantastiskstreber er bare helt fantastiskstreber er bare helt fantastiskstreber er bare helt fantastiskstreber er bare helt fantastiskstreber er bare helt fantastisk

Sv: Heistad sjokoladepudding og vaniljesaus - hvordan?

Har bare prøvd det en gang, byttet ut med fløte og vann. 3 dl fløte resten vann, tror det går fint å kutte enda mere på fløten også. Samme med vaniljesausen, mye vann og litt fløte, ble godt.

streber er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Fitline Svar med sitat
Gammel 16-12-09, 23:56   #3
Dietta
Seniormedlem
 
Dietta sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2009
Hvor: Buskerud
Alder: 59
Innlegg: 5.921
Dietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastisk

Sv: Heistad sjokoladepudding og vaniljesaus - hvordan?

Hvis du bare bruker fløte som veske i begge deler, får du nærmest sjokolademousse og vaniljekrem. Kjempegodt Det er min dessert på julaften

__________________
Den som venter på no' godt.....
Dietta er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Jeg er ikke tjukk - bare litt for kort.... Svar med sitat
Gammel 20-12-09, 12:14   #4
Meatscience
Medlem
 
Meatscience sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Drammen
Alder: 49
Innlegg: 120
Meatscience er på en erverdig vei

Sv: Heistad sjokoladepudding og vaniljesaus - hvordan?

Tusen takk for svar, begge to! Da blir det dessert på meg også.

__________________


Startet mandag 3. august 2009. Er faktisk ikke overvektig lengre
i beg. av februar 2010! Jobber med ønskekiloene nå.
Meatscience er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Sjokoladepudding Dilly Kake/dessert og snacks 17 19-07-11 15:31
Heistad sjokoladepudding lillegull Ketolysekuren 3 16-01-09 22:20
Heistad vaniljesaus Lisbeth Kake/dessert og snacks 11 06-05-08 20:51
Gele og sjokoladepudding fra Heistad Nynne Generell diskusjon 7 24-03-08 17:43
Sjokoladepudding Ariel Lavkarbo generelt 14 20-11-06 17:48


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 18:44.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no