Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Nytt Medlem
Medlem siden: Jun 2009
Innlegg: 3
![]() |
![]() Helt ny! Hvordan ser dette ut?Frokost: 2 skiver fedonbrød med .... (forslag til pålegg??) |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Fedon Lindberg
![]() |
![]() |
#2 |
Medlem
Medlem siden: Sep 2004
Hvor: Akershus
Alder: 55
Innlegg: 104
![]() |
Sv: Helt ny! Hvordan ser dette ut?Avocado og tomat/agurk synes jeg er bra (og smart) pålegg. Sardiner liker du sikkert ikke, men det er også genialt. Jeg spiser det en gang i uka selv, for jeg er ikke overvettes begeistret jeg heller. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Low/slowcarb med rene råvarer, stor variasjon, høyverdig protein, nok fiber og godt fett.
![]() |
![]() |
#3 |
Medlem
Medlem siden: Feb 2009
Hvor: Oslo
Alder: 59
Innlegg: 150
![]() |
Sv: Helt ny! Hvordan ser dette ut?På brødet kan du spise feks kokt skinke, men 2 skiver brød til frokost virker som mye brød , jeg har gått på Fedon mat ganske lenge sjøl og du skal ha lite brød og mye pålegg. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Fedon aktig
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Dette med søtningsmiddel, sukkerarter ol, forstår ikke dette helt jeg! | bella donna | Spørsmål og svar | 3 | 12-06-09 22:30 |
Helt ny på dette og tar i mot alt av råd ;o) | sjiraffenlaffen | Lavkarbo generelt | 2 | 14-10-08 23:17 |
Er helt ny på dette! | Alessandra | Spørsmål og svar | 6 | 25-06-06 17:14 |