Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Spørsmål og svar Hjelp oss å bli enda bedre!Still spørsmål, eller svar på det du kan. Er du ny? Spør og les her først! |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Seniormedlem
Medlem siden: Feb 2010
Hvor: Kristiansund
Alder: 47
Innlegg: 2.222
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hjeeeelp!Altså, jeg har ikke vært borti dette dilemmaet før, men kan jeg koke min blomkål sammen med poteter som barna skal ha?? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#2 |
Medlem
Medlem siden: May 2008
Hvor: Bor på landet
Innlegg: 471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Hjeeeelp!Legg blomkålen på en rist oppå, så du damper den. Jeg tror kokevannet til poteter tar opp i seg stivelsen fra poteten, og det er jo den vi ikke skal ha.
__________________
Skriver om hverdagen min på ketolysekur her: http://fruloevetannsdiett.blogspot.com/ ![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: For tida pause. Ellers lavkarbo/ketolyse/Skaldeman
![]() |
![]() |
#3 |
Juniormedlem
Medlem siden: May 2010
Innlegg: 39
![]() |
Sv: Hjeeeelp!
|
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ketolysekuren
![]() |
![]() |
#4 |
Juniormedlem
Medlem siden: Jan 2010
Innlegg: 23
![]() |
Sv: Hjeeeelp!Juballong: Dette må du forklare! |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketolyse
![]() |
![]() |
#5 |
Seniormedlem
Medlem siden: Apr 2010
Hvor: Nordmøre
Alder: 38
Innlegg: 946
![]() |
Sv: Hjeeeelp!Jeg bruker også tupperware til å steke/koke/dampe i microen. Husker ikke helt hva den heter, men jeg steker allt mulig i den, fra kjøttdeig til grønnsaker. Kjempekjekt |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Mellom 100-150 kh uten mel, melk og egg
![]() |
![]() |
#6 |
Juniormedlem
Medlem siden: May 2010
Innlegg: 39
![]() |
Sv: Hjeeeelp!
|
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ketolysekuren
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Marengs og søtningsmiddel. Hjeeeelp! | Carbokiller | Atkins kosthold | 4 | 12-08-10 11:51 |
Hjeeeelp !!! | Snøhvit | Induksjonen | 1 | 09-03-05 19:50 |