Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Oppskrifter, bøker og andre tema > Oppskrifter > Spørsmål om matvarer og oppskrifter

Frossent kjøtt

Spørsmål om matvarer og oppskrifter Her kan du stille og finne svar på spørsmål om matvarer, produkter og oppskrifter.

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 15-08-10, 20:32   #1
Øystein
Medlem
 
Øystein sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2008
Hvor: Kristiansand
Alder: 43
Innlegg: 196
Øystein er på en erverdig vei

Frossent kjøtt

Hvor lenge kan kjøtt ligge i frysen?

Har en del fårikål kjøtt og ei juleribbe fra fjorårets sesong. Fårekjøttet var best før 02.10.2009 og alt var ferskt før det havna i frysen.

Det ligger i frysedelen til et kombiskap, mener det er -18 grader der inne.

__________________

Øystein er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Gammel 15-08-10, 20:47   #2
TrillTrall
Seniormedlem
 
TrillTrall sin avatar
 
Medlem siden: May 2010
Hvor: Trøndelag
Alder: 57
Innlegg: 5.374
TrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastisk

Sv: Frossent kjøtt

Tin det i kjøleskapet over natta og se hvordan det ser ut og om det lukter bra. Ser det bra ut og lukter som det skal er det nok ingen fare med å spise det. Om det er litt "slimete" utenpå og/eller lukter surt/mystisk går det rett i søpla.

__________________
Uansett hvor sakte du løper, knuser du alle som ligger på sofaen!

http://lilletrilles.blogspot.no/
TrillTrall er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo :) Svar med sitat
Gammel 15-08-10, 21:05   #3
Øystein
Medlem
 
Øystein sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2008
Hvor: Kristiansand
Alder: 43
Innlegg: 196
Øystein er på en erverdig vei

Sv: Frossent kjøtt

Takk!

Fant denne. Er det noe håp for ribba da? Er litt skeptisk til dårlig mat.

__________________

Øystein er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Gammel 15-08-10, 21:09   #4
Kitt
Seniormedlem
 
Kitt sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Asker
Alder: 57
Innlegg: 18.153
Kitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastisk

Sv: Frossent kjøtt

Opprinnelig lagt inn av Øystein, her.

Takk!

Fant denne. Er det noe håp for ribba da? Er litt skeptisk til dårlig mat.

Tin den, følg retningslinjene over ang lukt/utseende, mariner den godt i BBQ- saus, grill på indirekte varme-> megagod middag!!!

(Vår hadde ligget 3 år i fryseren)

__________________
Kitt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Syns "Less carbs" høres fornuftig ut! ;) Svar med sitat
Gammel 15-08-10, 21:16   #5
Øystein
Medlem
 
Øystein sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2008
Hvor: Kristiansand
Alder: 43
Innlegg: 196
Øystein er på en erverdig vei

Sv: Frossent kjøtt

Da prøver jeg det

__________________

Øystein er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Langsteking av kjøtt guro Middag 6 20-03-14 00:18
Rødt kjøtt Labomba Lavkarbo generelt 3 27-01-09 16:40
Nedpriset kjøtt guro Lavkarbo generelt 2 21-10-05 20:06
Økologisk kjøtt? guro Generell ernæringsdebatt 8 15-07-05 21:43
Å mørne kjøtt mofe Oppskrifter 11 07-04-05 13:34


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 18:58.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no