Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Utenfor tema > Generell diskusjon

Kan noen forklare en nybegynner noen "fremmedord"?

Generell diskusjon Ordet er fritt.

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 25-05-11, 19:47   #1
Skalned25kg
Juniormedlem
 
Skalned25kg sin avatar
 
Medlem siden: May 2010
Hvor: Bor i Nordland
Innlegg: 19
Skalned25kg er på en erverdig vei

Kan noen forklare en nybegynner noen "fremmedord"?

I ulike oppskrifter rundt på nettet har jeg funnet ulike navn på produkter jeg ikke kjenner til.. Og ikke vet jeg hvor jeg får kjøpt disse.

Basic whey -?
Proteinpulver - ?
Udos choice - ?
cocosa extra virgin - ?
Stevia - ?
Natureen - dagligvarebutikken?
Fruktose - på dagligvarebutikken?
Pure whey - ?
Sukrin/Sukrinmelis - hvor får jeg kjøpt disse?

Kan noen forklare meg hva disse tingene er og hva har dere hjemme/brukes ofte?

__________________

BMI på mellom 18,5 og 24,9 = normal kroppsvekt (75-89)
BMI på mellom 25 og 29,9 = overvektig. (98-90kg)
BMI på 30 og 35 = fedme
Startvekt: 98,5. Nåværende: 97,7kg. BMI: 32
Skalned25kg er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Skaldeman Svar med sitat
Gammel 25-05-11, 20:15   #2
Bravo
Medlem
 
Bravo sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2011
Innlegg: 262
Bravo er ny på veien

Sv: Kan noen forklare en nybegynner noen "fremmedord"?

Cocosa er kokosolje, jeg har kjøpt på helsekost. Fins som ekstra virgin og vanlig type.

Jeg har begge typer hjemme, kan brukes i kaffe/te, til å steke med osv
Natreen- kunstig søtning, fins som suketter, i pulverform og flytende mener jeg. Fås i dagligvarebut. Jeg har suketter selv
Fruktose - full av karber (!) og fins på daglivaresjappa - denne bruker ikke jeg
Sukrin & sukrinmelis - fins mange steder, søtning laget av erythritol, kan ansees som naturlig, og er uten karbohydrater. Jeg har kjøpt på helsekost og på Ultra
Jeg bruker det ganske ofte, når jeg trenger litt søtsmak i maten tyr jeg oftest til denne, liker den bedre enn endel andre kunstige søtninger. Sukrinmelis har jeg ikke prøvd ennå, men har lest litt negativt om den her inne. Sukrin kan ha en kald bismak, og melisen er muligens enda verre på den bismaken (?)

Udos Choice bruker ikke jeg, men er en olje som inneholder omega 3 og 6 http://www.helseogkost.no/nettbutikk...lytende_250_ml

Stevia har jeg ennå ikke prøvd, men er en slags søtning..mange her inne som bruker den, så her får du sikkert bedre svar snart.
Pure whey, basic whey og proteinpulver kjenner jeg ikke, dessverre


Sist redigert av Bravo : 26-05-11 kl 12:24.
Bravo er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Gammel 25-05-11, 22:16   #3
mama67
Seniormedlem
 
mama67 sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2010
Hvor: Haugesund
Innlegg: 813
mama67 har en fantastisk aura rundt segmama67 har en fantastisk aura rundt seg

Sv: Kan noen forklare en nybegynner noen "fremmedord"?

Proteinpulver og whey er veldig vanlig i kroppsbyggermiljø, bl.a. Det er proteinpulver som blandes i melk og drikkes etter trening for raskere restitusjon og muskelbygging. Vet også at en del på lavkarbo drikker proteindrinker når de er matlei og trenger noe i kroppen.

__________________


mama67 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Dr Lindberg Svar med sitat
Gammel 25-05-11, 22:55   #4
marjusen
Seniormedlem
 
marjusen sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2010
Hvor: Gjøvik
Alder: 42
Innlegg: 1.461
marjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjent

Sv: Kan noen forklare en nybegynner noen "fremmedord"?

sitter med mobil så må være kort. Hehe. sukrin og sukrinmelis er IKKE kunstig søtning, men 100% naturlig. Så er det oppklart. Hehe.

__________________


marjusen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent Svar med sitat
Gammel 26-05-11, 12:21   #5
Bravo
Medlem
 
Bravo sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2011
Innlegg: 262
Bravo er ny på veien

Sv: Kan noen forklare en nybegynner noen "fremmedord"?

Opprinnelig lagt inn av marjusen, her.

sitter med mobil så må være kort. Hehe. sukrin og sukrinmelis er IKKE kunstig søtning, men 100% naturlig. Så er det oppklart. Hehe.

Ja, sant det. Det smatt ut, men skal rette det opp jeg.

Bravo er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Er det noen som praktiserer "spisedag",eller "karbo-måltid"? Borealis Lavkarbo generelt 4 02-11-10 14:14
Mulig å spise ketogent OG "vanlig" med noen timers mellomrom..? glitre Andre dietter 7 10-10-09 11:42
Hvordan forklare lavkarbo til en "analfabet"? aslaug Lavkarbo generelt 26 29-05-09 01:48
Beste lavkarbokake som kan serveres "vanlige folk" uten å måtte forklare Up-and-down Kake/dessert og snacks 8 08-03-09 20:45
Nettkurset på ketolyse.no -noen som har prøvd? "Startpakke" eller "Full pakke"? tonemor Ketolysekuren 1 29-08-08 10:59


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 06:41.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no