Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Spørsmål og svar Hjelp oss å bli enda bedre!Still spørsmål, eller svar på det du kan. Er du ny? Spør og les her først! |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Seniormedlem
Medlem siden: Apr 2011
Hvor: Troms
Innlegg: 796
![]() ![]() |
RipssaftHar laget ripssaft i dag. Brukte vanlig oppskrift, og brukte sukrin og splenda som søtning. Blir jo litt karber, men ikke så mye når jeg blander det ut med vann/farris |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Egendefinert
![]() |
![]() |
#2 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jun 2011
Hvor: Østfold
Alder: 51
Innlegg: 6.228
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: RipssaftHøres egentlig veldig godt ut med farris.
__________________
Fant (og mistet igjen) matchvekta under candida- og eliminasjonsdiett ifm. stoffskiftesykdom. Forsøker nå å finne den igjen med inspirasjon fra Primal Blueprint |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Primal Blueprint - tåler begrenset melk (lett laktoseintolerant) og glutenholdig mel enda dårligere.
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Lage ripssaft | Viclin | Spørsmål om matvarer og oppskrifter | 9 | 08-10-09 12:54 |