Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Kosthold og helse > Lavkarbo generelt

Barilla Pesto. Ok å spise? Hvor mye karber?

Lavkarbo generelt Generell diskusjon omkring lavkarbo, lavglykemisk og karbohydratkontrollert kosthold.

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 10-08-14, 19:10   #1
Starbush
Nytt Medlem
 
Medlem siden: Aug 2014
Innlegg: 6
Starbush er på en erverdig vei

Barilla Pesto. Ok å spise? Hvor mye karber?

Hei, idag var jeg på besøk og fikk servert kylling med salat og pesto. Jeg fikk vite at pestoen var av typen "Barilla Pesti", det står det har 7g karbo per 100g.

Jeg er helt forferdelig på akkurat dette, men jeg vil tippe jeg spiste max 30g. Stemmer det virkelig at 30g bare er 0,2g karbo?

Dette er kanskje et dumt spørsmål, men jeg er virkelig elendig på å regne ut slike ting, og synes det høres for godt ut til å være sant?

http://www.matoppskrift.no/sider/ing...o-ala-genovese

Er det noe grunn til å ikke spise dette HVEEER dag? Kjempegodt! Jeg prøver å holde meg under 20g karbo, helst mindre.

Starbush er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat
Gammel 10-08-14, 19:26   #2
Rin
Seniormedlem
 
Rin sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2009
Hvor: Oslo
Alder: 39
Innlegg: 6.608
Rin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastisk

Sv: Barilla Pesto. Ok å spise? Hvor mye karber?

Hvis en vare har 7g karbo per 100g:


7 delt på 100 = 0,07

Det betyr: 0,07 g karbohydrat per 1 gram av pestoen


0,07 x 30 = 2,1


Det betyr: 30 gram av pestoen inneholder 2,1 g karbohydrat


Med en kalkulator kan du alltid finne ut av det, om hoderegninga ikke er helt på plass.


Pesto er godt, og ikke så vanskelig å lage selv, heller!

__________________
Min krympedagbok & Lavkarbosaurus!
-33 kg med ketogen LCHF. Vedlikeholder normalvekta.


Rin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo-høyfett-nullkorn-passemett Svar med sitat
Gammel 10-08-14, 19:29   #3
BenteR
Seniormedlem
 
BenteR sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2011
Hvor: 770 meter over havet
Innlegg: 4.055
BenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastisk

Sv: Barilla Pesto. Ok å spise? Hvor mye karber?

Du tar 0,07 x 30 = 2,1 karbohydrat

Jeg bruker selv pesto i sauser og slikt.

Det er ingen grunn til å presse seg så lavt som mulig i karbohydrater; mellom 15 og 20 karbohydrater er det optimale for en kvinne som går på ketolyse.
Når det er sagt så skal mesteparten av disse karbohydratene komme fra grønnsaker.

__________________
En reise på 1000 mil begynner med 1 skritt.
BenteR er avlogget   Min kostholdsfilosofi: diabetiker, max 5 karbo pr.måltid Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Jeg er så glad, for jeg kan spise så mye pesto jeg vil! Marella77 Ketolysekuren 44 10-11-11 23:00
Hvor mange karber per 100 g er det i rips, og hvor finner jeg oversikt!? Jente 1980 Ketolysekuren 4 16-03-11 21:53
Jeg tåler tydeligvis mer enn 15 gram karber - er det da greit å spise mer? Margrethe Spørsmål og svar 16 12-10-09 19:13
Klarer ikke spise nok karber! Wilma Ketolysekuren 16 12-02-09 20:06
Kan man spise alt med 0 karber? MALENE Lavkarbo generelt 3 05-11-07 13:45


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 03:16.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no