Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Oppskrifter, bøker og andre tema > Oppskrifter > Middag

Laksefilet med pesto og hvitløk, fantastisk godt

Middag Har du oppskrift på en god lavkarbomiddag? Merk gjerne oppskriften med dietten den er laget for.

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 29-01-08, 00:11   #1
Iset
Seniormedlem
 
Iset sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Sola
Alder: 45
Innlegg: 10.031
Iset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastisk

Laksefilet med pesto og hvitløk, fantastisk godt

Dette er min absolutte favoritt-lakserett. Best når den lages på grillen, men det gjør jeg sjelden siden vi ikke kan grille her jeg bor. :surmule:

Per person:

1 stk laksefilet (fersk/tint) legges på et stort stykke sølvfolie.
Smør den med et godt lag grønn pesto. Knus 1 fedd hvitløk og ha det over pestoen. Legg en klatt rømme over, og strø på salt og litt sitronpepper. Lukk folien godt igjen og legg den på en stekeplate.

Stek laksen i ovnen til den er ferdig, tar vel noe sånt som 25 minutter? Trenger vel strengt tatt ikke folien, kan vel bare legge laksen i en ildfast form.

__________________
Endelig i mål: minus 77 kg!
(Startvekt: 135 kg og 174 cm høy (bmi 44) - vekten i dag: 58 kg (bmi 19)

Sist redigert av Iset : 29-01-08 kl 10:35.
Iset er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Vektoperert veganer Svar med sitat
Gammel 29-01-08, 10:00   #2
Sanko
Juniormedlem
 
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 47
Sanko er på en erverdig vei

Sv: Laksefilet med pesto og hvitløk, fantastisk godt

Hørtes nydelig ut! Elsker pesto og hvitløk!!! Skal prøves en dag!!

Sanko er avlogget   Min kostholdsfilosofi: søker! Muligens atkins?? Svar med sitat
Gammel 31-01-08, 18:17   #3
xtra
Medlem
 
xtra sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2007
Hvor: Trondheim
Alder: 59
Innlegg: 325
xtra har en fantastisk aura rundt segxtra har en fantastisk aura rundt seg

Sv: Laksefilet med pesto og hvitløk, fantastisk godt

Dette var veldig godt, jeg lagde det i dag. Sammen med laksen spiste vi fersk asparges med en hjemmelaget dip/dressing av creme fraiche, majones, gressløk og purre. Nam!

Men det sto ingen temperatur her. Jeg stekte på 200 grader i 25 minutter, og det var litt i meste laget for laksen. Hva bruker du?

__________________
xtra
xtra er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Gammel 31-01-08, 21:55   #4
Iset
Seniormedlem
 
Iset sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Sola
Alder: 45
Innlegg: 10.031
Iset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastisk

Sv: Laksefilet med pesto og hvitløk, fantastisk godt

Oj glemte å skrive temperaturen. Tror jeg bruker 180 grader, og jeg synes det er helt passe. Men man kan jo feks. bruke 150 grader og la den stå lenger.

__________________
Endelig i mål: minus 77 kg!
(Startvekt: 135 kg og 174 cm høy (bmi 44) - vekten i dag: 58 kg (bmi 19)
Iset er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Vektoperert veganer Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Fakta og feiloppfatinger om Atkins Ernæringsmessige Tilnærming HP Atkins kosthold 22 24-06-08 16:56
Tarmbesvær, ernæring og de nye kostfibre JEDI Lavkarbo generelt 0 02-06-06 11:50


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 14:59.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no