Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Kosthold og helse > Spørsmål og svar

Napoleonskakefyll

Spørsmål og svar Hjelp oss å bli enda bedre!Still spørsmål, eller svar på det du kan.
Er du ny? Spør og les her først!

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 19-07-06, 21:38   #1
manikken
Medlem
 
manikken sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2006
Hvor: østlandet
Innlegg: 150
manikken er ny på veien

Napoleonskakefyll

Halloen. Er det noen som vet hva fyllet i napoleonskake består av og evt. karboinnhold? Nam.

__________________

start: 28.nov 2008

manikken er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat
Gammel 19-07-06, 22:09   #2
guro
Sterk og fri!
 
guro sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2004
Alder: 59
Innlegg: 9.453
guro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastisk

Sv: napoleonskakefyll

Jeg tipper at en pose Heista vaniljesaus, litt pisket krem og gelatin, skule bli noe i nærheten.

__________________
-lig hilsen Guro
guro er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Rent og naturlig, uten melk, hvete, sukker, gjær, svin og sånt Svar med sitat
Gammel 19-07-06, 22:16   #3
BiggestLooser
Medlem
 
BiggestLooser sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2006
Hvor: Canada, tidligere Arendal.
Alder: 60
Innlegg: 130
BiggestLooser har en fantastisk aura rundt segBiggestLooser har en fantastisk aura rundt seg

Sv: napoleonskakefyll

Det bestaar av: KREM:
8 plater gelatin
1/2 dl kokende vann
3 dl ferdig vaniljekrem
2 1/2 dl kremfløte
Romessens

Vaniljekrem:
2 1/2 dl H-melk
50 gram sukker
1/2 vaniljestang
1 egg
20 gram maisenna


En annen oppskrift:
INGREDIENSER:

1 egg
2 1/2 ss sukker
2 ss potetmel
4 dl melk
1 ts smør
vaniljesukker

Jeg tror at sukkeret og tilsetninger som maisenna og potetmel gjor at karbonivaaet blir for hoyt. Spesielt hvis man gaar paa Ketolysekuren. Det er veldig godt. Jeg har en stor svakhet for kaker og deilig fyll. Napoleonskake slik de blir laget hos Baker Joergensen i Arendal er bare himmelsk. Men det er jo et valg man tar og kanskje et daarlig valg hvis man oensker aa leve sunnere. Av og til en sjelden gang tror jeg at det ikke gjor saa mye.

__________________
Starta livsstilsomlegging Januar 2003.





BiggestLooser er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lav glykemisk belastning. Svar med sitat
Gammel 20-07-06, 02:15   #4
manikken
Medlem
 
manikken sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2006
Hvor: østlandet
Innlegg: 150
manikken er ny på veien

Sv: napoleonskakefyll

Oki doki . Grunnen til at jeg lurte var jeg bevilget meg et par skjeer fyll før i dag, tenkte det skulle gå siden det fyllet egentlig ikke er så søtt. Rørte ikke tertebunnen med melis på. Har ikke spist noe slik mat på 4 mnd, og har hellr ikke savnet det,men i dag lot jeg meg friste. Er fortsatt i ketose og har ikke blitt gæern i magen eller kvalm. Heldigvis.

__________________

start: 28.nov 2008

manikken er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat
Gammel 20-07-06, 15:26   #5
jeef-micro
Seniormedlem
 
jeef-micro sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2005
Hvor: opp en trapp og inn en dør
Alder: 45
Innlegg: 12.822
jeef-micro er bare helt fantastiskjeef-micro er bare helt fantastiskjeef-micro er bare helt fantastiskjeef-micro er bare helt fantastiskjeef-micro er bare helt fantastiskjeef-micro er bare helt fantastiskjeef-micro er bare helt fantastiskjeef-micro er bare helt fantastiskjeef-micro er bare helt fantastiskjeef-micro er bare helt fantastiskjeef-micro er bare helt fantastisk

Sv: napoleonskakefyll

sikkert lurt å lage slikt selv viss man vil ha... så slipper du å tenke på sukkeret

__________________
.
frosketelling:14
jeef-micro er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Fedon Svar med sitat
Gammel 20-07-06, 16:12   #6
manikken
Medlem
 
manikken sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2006
Hvor: østlandet
Innlegg: 150
manikken er ny på veien

Sv: napoleonskakefyll

Opprinnelig lagt inn av jeef-micro

sikkert lurt å lage slikt selv viss man vil ha... så slipper du å tenke på sukkeret

Sant sant

__________________

start: 28.nov 2008

manikken er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 09:23.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no