Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Spørsmål om matvarer og oppskrifter Her kan du stille og finne svar på spørsmål om matvarer, produkter og oppskrifter. |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Medlem
Medlem siden: Jan 2009
Hvor: I det kalde nord...
Alder: 47
Innlegg: 197
![]() |
TomatI følge matvaretabellen inneholder impotert tomat 1,2 karber pr 100 g mens norsk tomat har 2,5 karber pr 100 g. Hvorfor slik forskjell? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo 30-50 pr dag.
![]() |
![]() |
#2 |
Medlem
Medlem siden: Mar 2009
Innlegg: 247
![]() ![]() |
Sv: TomatDa går du ut ifra verste alternativ. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Vær snill med kroppen
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
Trådverktøy | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Hva er en tomat? | Cherry | Spørsmål og svar | 8 | 06-04-10 16:17 |
Makrell i tomat? | GKS | Ketolysekuren | 7 | 17-03-10 10:51 |
Makrell i tomat | Anom | Ketolysekuren | 39 | 21-11-09 13:47 |
Hva ER det med tomat? | wirow_84 | Spørsmål om matvarer og oppskrifter | 4 | 08-04-08 18:52 |
tomat | nøtta | Generell ernæringsdebatt | 8 | 25-10-05 21:13 |