Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Spørsmål og svar Hjelp oss å bli enda bedre!Still spørsmål, eller svar på det du kan. Er du ny? Spør og les her først! |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Juniormedlem
Medlem siden: Mar 2010
Hvor: Oslo
Alder: 65
Innlegg: 35
![]() |
OstJeg spiser litt av vanlig gulost (Norvegia), men lurer på om det kan være galt. Er det andre typer man må holde seg til? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: lavkarbo
![]() |
![]() |
#2 |
Supermoderator
Medlem siden: Feb 2006
Hvor: Akershus
Alder: 55
Innlegg: 6.457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: OstVanlig gulost er helt glimrende, bare husk å ikke velge lavfett. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Generell lavkarbo for god helse
![]() |
![]() |
#3 |
Medlem
Medlem siden: Dec 2009
Hvor: Nordland
Alder: 52
Innlegg: 86
![]() |
Sv: OstHold deg unna brune og magre oster, så kan du omtrent spise hva du vil av ost. Husk, jo fetere ost, jo bedre er det. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
Trådverktøy | |
|
|