Innhold:
hvitfisk(49%), vann, kassavastivelse??; soyaolje, mysepulver av melk, salt, krydder, stabilisator (E451, E412) og smaksforsterker E621. Glutenfri.
95 kcal
10,4 g protein
8 g kagboh.
Er dette greie fiskekaker for oss på lavkarbo??
LilleVille
17-04-07, 13:16
Det kommer helt an på lavkarbo-filosofi og hvor mye karber man kan tillate seg daglig vil jeg si... På fedon burde det vel gå bra med ANTALL karber ihvertfall.. Men det som er av karber kommer nesten utelukkende fra stivelse (potetmel osv), og det er jo ikke DET man skal "bruke" karbene på...
Kan jeg anbefale smørdampet torsk med blomkål og brokoli? :D
Photobscura har lagt ut en oppskrift på lavkarbo fiskekaker på forumet her.
Men er det noen som vet hva kassavastivelse er??
Har funnet ut at kassavstivelse kommer fra maniokarot - aner ikke hva det er!
Cassava er vel en form for søtpotet om jeg ikke tar helt feil
http://www.bioresurs.uu.se/myller/jordbruk/jord_bild/maniok.jpg
Cassava er vel en form for søtpotet om jeg ikke tar helt feil
Da er det kanskje ikke så ille da??
Cassava er en rotgrønnsak som inneholder blåsyre i rå tilstand, og må bearbeides ved lang bløtlegging eller koking for å bli spiselig...
Ellers noe av den mest stivelsesrike grønnsaken som finnes. Tror ikke den er i slekt med søtpotet...
Jeg har en boks med eldorado fiskeboller, ikke det samme seff:o men det er bare 2,6 karbo pr. 100 g i de.
Har ikke testet dem... prøver meg på ekstremvarianten til skaldemann litt.... Og krysser fingrene for etterlengtet vekttap:rolleyes:
Ferdiglagde fiskekaker har som regel ganske mye salt i seg, så ikke spis alt for mange!
Men Fiskemannens er gode ihvertfall. Jeg liker også de fra First Price (og de har litt færre karbohydrater per stk også - 3.4 g pr stk)