Hei hopp! Har lest litt rundtomkring og sett flere som beskriver soyaflokker som litt sånn cornflakesaktig i konsistens. Men de jeg kjøpte i går var skikkelig seige. (skuffa) De ligna egentlig mest på litt store, gule havregryn som satte seg fast i tennene.. Så en oppskrift med knuste soyaflokker.. Disse kan ikke knuses. :D Har jeg fått en dårlig vare tro? Datoen går ikke ut på lenge..
lillemeg88
13-03-11, 16:45
mine er også sånn myke i konsistensen.. ble like skuffa jeg også..:/ men de smaker jo godt for det da! tenkte kanskje det går ann å "riste" de i ovnen? da blir de kanskje litt crispy?
Samme med mine, seig og myke...begynte å lure på om de hadde blitt oppbevart for fuktig eller noe sånt. :confused:
De er litt småseige ja, er vel bare flate soyabønner. :D Er mulig det går an å riste de litt, folk får si i fra hvordan det år om de prøver. Jeg spiser de som de er uansett.
lillemeg88
13-03-11, 17:17
hvilket merke er det dere har da? kanskje det kommer litt ann på det? jeg har spielberger (tror det skrives sånn??)!
Ja kjøpte spielberger jeg også.
Jeg har hatt spielberger soyaflokker, og de var crispy og fine, helt til jeg spiste dem med fløte på som frokostblanding. Da ble de (logisk nok) seige.
Så rart? Men er det forskjell på flak og flokker tro? Trodde egentlig ikke det. :)
Kjøpte et annen merke i dag, og de er helt like med Spielberger sine.
De kan knuses om man tar de i en pose og kjevler over posen ;)
Mine er også seige.. Sjekk oppskriftene til Gerd.. Der finner du noen gode tips;)
Flott. Skal ta en titt.:)