View Full Version : Soyaflokker


wevi
13-03-11, 16:41
Hei hopp! Har lest litt rundtomkring og sett flere som beskriver soyaflokker som litt sånn cornflakesaktig i konsistens. Men de jeg kjøpte i går var skikkelig seige. (skuffa) De ligna egentlig mest på litt store, gule havregryn som satte seg fast i tennene.. Så en oppskrift med knuste soyaflokker.. Disse kan ikke knuses. :D Har jeg fått en dårlig vare tro? Datoen går ikke ut på lenge..

lillemeg88
13-03-11, 16:45
mine er også sånn myke i konsistensen.. ble like skuffa jeg også..:/ men de smaker jo godt for det da! tenkte kanskje det går ann å "riste" de i ovnen? da blir de kanskje litt crispy?

SusanG
13-03-11, 17:00
Samme med mine, seig og myke...begynte å lure på om de hadde blitt oppbevart for fuktig eller noe sånt. :confused:

Kitsu
13-03-11, 17:17
De er litt småseige ja, er vel bare flate soyabønner. :D Er mulig det går an å riste de litt, folk får si i fra hvordan det år om de prøver. Jeg spiser de som de er uansett.

lillemeg88
13-03-11, 17:17
hvilket merke er det dere har da? kanskje det kommer litt ann på det? jeg har spielberger (tror det skrives sånn??)!

Kitsu
13-03-11, 17:35
Spielberger.

wevi
13-03-11, 17:58
Ja kjøpte spielberger jeg også.

babydoll
14-03-11, 10:14
Jeg har hatt spielberger soyaflokker, og de var crispy og fine, helt til jeg spiste dem med fløte på som frokostblanding. Da ble de (logisk nok) seige.

wevi
14-03-11, 11:49
Så rart? Men er det forskjell på flak og flokker tro? Trodde egentlig ikke det. :)

Kitsu
14-03-11, 16:14
Kjøpte et annen merke i dag, og de er helt like med Spielberger sine.

Tone-G
15-03-11, 21:19
De kan knuses om man tar de i en pose og kjevler over posen ;)

Mine er også seige.. Sjekk oppskriftene til Gerd.. Der finner du noen gode tips;)

wevi
15-03-11, 22:43
Flott. Skal ta en titt.:)