I flere oppskrifter står det at en skal bruke malte mandler. Men jeg har ikke mandelkvern eller noe tilsvarende. Kan jeg da bruke mandelmel? Evt skal det være mindre i gram enn det ville vært med malte mandler?
Er det ingen som vet dette altså??
Litt vanskelig å svare fordi i noen oppskrifter spiller det ingen rolle, mens i andre blir ikke resultat vellykket om man bytter om, den ene eller andre veien!:p
Mandelmel er trøket og suger ganske mye væske. Malte mandler inneholder en del fuktighet og oppfører seg nokså anderledes i en røre feks!
du må nesten bare prøve deg frem!
Litt vanskelig å svare fordi i noen oppskrifter spiller det ingen rolle, mens i andre blir ikke resultat vellykket om man bytter om, den ene eller andre veien!:p
Mandelmel er trøket og suger ganske mye væske. Malte mandler inneholder en del fuktighet og oppfører seg nokså anderledes i en røre feks!
du må nesten bare prøve deg frem!
Ok :) Tusen takk for svar.