View Full Version : Torsketunger?


Humla76
16-10-13, 14:18
Hei!
Vi har fått torsketunger fra en fisker rett i fra Lofoten.

MEN de bør jo tilberedes griljert med mel.

Hvordan kan jeg tilberede torsketunger mest mulig lavkarbovennlig??

Har kviet meg for å bruke de, da jeg vet rett og slett ikke hva jeg bør gjøre. Det er jo en skam, for i følge Gubben er torsketunger en delikatesse. Må gjøre noe nå, før de blir liggende for lenge i fryseren.


Tusen takk for alle innspill!

beths
16-10-13, 14:29
No problem! :) Vi griljerer fisk med malte mandler og raspet parmesanost.Kjøper mandlene ferdigmalte på helsekost. Fisken/torsketungene kan du dyppe i egg og så altså i en blanding av parmesanost og mandelmel (tror vi har hatt litt sitronpepper oppi også). Steker i masse smør med bra varme. Blir supergodt med hjemmelaget remulade til!