![]() |
God og lettvint lasagne med "ekte" plater
Inspirert av denne http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=28022 lasagneoppskriften har jeg laget dagens middag.
I tillegg lagde jeg "lasagneplater". Dermed ble lasagnen veldig lik ekte vare. Først platene: 125g phillidelfiaost (eller hvordan det nå enn staves) 4 egg 0,5 dl fiberhusk Blandes, la hvile 10 min, kjevle ut mellom to oljesmurte bakepapir og stekes mellom disse på 180g i 8 min. Lasagnen; En pakke kjøttdeig - stekes En boks med hakkete tomater - haes i Krydre med oregano, hvitløk, basilikum og pepper. La småputre i 10 min. Fremgangsmåte; Kjøttsaus Hell over fløte Pepper ost lasagneplatene Kjøttsaus Fløte Pepper ost Gratineres i ovnen på 200g. I underkant av 30 min Platene holder formen og har vel i grunn lite smak :rolleyes: Jeg kunne gjerne tenkt meg å lage flere enn to lag men det gikk ikke :o Syns den ble veldig god :) Oppskriften på platene fant jeg på lagalchf.se |
Sv: God og lettvint lasagne med "ekte" plater
genialt :)
|
Sv: God og lettvint lasagne med "ekte" plater
Utrolig gode de platene ja. Jeg lager av 3 egg og 90 g ost, blir mere passe tykkelse. Også bruker jeg vanlig naturell smøreost og ikke kremost, mindre laktose, færre karber, billigere og jeg synes også det er bedre.
|
Sv: God og lettvint lasagne med "ekte" plater
Sitat:
|
Sv: God og lettvint lasagne med "ekte" plater
Sitat:
|
Sv: God og lettvint lasagne med "ekte" plater
høres bra ut! dette må jeg prøve neste gang vi skal ha lasagne. Hvor lang tid i forvei kan man lage disse? Skal de ev. oppbevares i fryseren?
|
Sv: God og lettvint lasagne med "ekte" plater
Sitat:
Men om du orker å lage flere porsjoner etter hverdandre, så er det lurt å lage opp masse og bare fryse ned. Tåler helt fint å fryses. |
Sv: God og lettvint lasagne med "ekte" plater
Sitat:
Nå tenkte jeg å lage kjøttdeigsausen for å ha på pizza:D |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 02:25. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no