Vis enkelt innlegg
Gammel 07-01-12, 11:03   #12
Nerthus
Seniormedlem
 
Nerthus sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Østlandet
Alder: 54
Innlegg: 6.244
Nerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastisk

Sv: Fiskekaker - hvordan få dem mindre porøse?

Må du ha olje i? Jeg har laget disse flere ganger (uten bacon), og selv om de ikke blir så faste som butikkfiskekaker, så er det ingen problem og steke de eller ha de i saus når de skal varmes opp uten at de holder på å falle fra hverandre

Det er alfa og omega at man bruker kalde ingredienser (og setter inn i kjøleskap imellom "batchene". Bruk søen fra den tinte fisken også. Og saltet gjør en virkelig hovedoppgave med å binde sammen. (Masse egenerfaring hehe).

Det er ikke noe problem og bruke frossen fisk ihvertfall!

Nerthus er avlogget   Min kostholdsfilosofi: På sukkerkjøret etter røykeslutt :/ Svar med sitat