Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Spørsmål om matvarer og oppskrifter Her kan du stille og finne svar på spørsmål om matvarer, produkter og oppskrifter. |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Seniormedlem
Medlem siden: May 2010
Hvor: Østfold
Innlegg: 940
![]() ![]() ![]() |
Certo/jamJeg tenkte jeg får forberede syltetøy sesongen. Har jo bær i fryseren også. Tenkte å lage uten sukker, eventuelt bruke sukrin eller noe. Så hadde jeg tenkt å ha oppi certo eller jam da, men klarer ikke å finne ut hvor mange karbohydrater det innelholder. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#2 |
Seniormedlem
Medlem siden: Feb 2010
Hvor: Rogaland
Innlegg: 904
![]() |
Sv: Certo/jamjeg bruker johannesbrødkjernemel som tykning, det fungerer fint! Søter med stevia eller sukrin |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo
![]() |
![]() |
#3 |
Seniormedlem
Medlem siden: May 2010
Hvor: Østfold
Innlegg: 940
![]() ![]() ![]() |
Sv: Certo/jamHvor mye bruker du til f.eks en kilo bær? Og koker du det opp sammen, eller tar du det i til slutt? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#4 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jul 2007
Hvor: Sarpsborg
Alder: 40
Innlegg: 14.496
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Certo/jamCerto:
__________________
![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo
![]() |
![]() |
#5 |
Seniormedlem
Medlem siden: Feb 2010
Hvor: Rogaland
Innlegg: 904
![]() |
Sv: Certo/jamjeg veit ikke, har kun laget i små mengder! |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo
![]() |
![]() |
#6 |
Seniormedlem
Medlem siden: May 2010
Hvor: Østfold
Innlegg: 940
![]() ![]() ![]() |
Sv: Certo/jam
Hvor i all verden fant du det? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#7 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jul 2007
Hvor: Sarpsborg
Alder: 40
Innlegg: 14.496
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Certo/jamJaa, er pr 100 gram detta!
__________________
![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo
![]() |
![]() |
#8 |
Seniormedlem
Medlem siden: Feb 2010
Hvor: Rogaland
Innlegg: 904
![]() |
Sv: Certo/jamom du tenker å bruke fiberhusk ville jeg prøvd en liten mengde syltetøy først, det har en tendens til å bli som geleklumper i flytende ting! Ville heller brukt JBKM |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo
![]() |
![]() |
#9 |
Medlem
Medlem siden: Jan 2010
Hvor: Sørumsand
Innlegg: 93
![]() |
Sv: Certo/jamjeg tykkner syltetøy med fiberhusk jeg... |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ketolyse
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
Trådverktøy | |
|
|