Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Lavkarbo generelt Generell diskusjon omkring lavkarbo, lavglykemisk og karbohydratkontrollert kosthold. |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Sola
Alder: 45
Innlegg: 10.031
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Whey-protein til baking?Jeg mener å ha lest at det kan brukes, men vil bare dobbeltsjekke. De hadde ikke soyaprotein på helsekosten da jeg var der sist, og jeg kjøpte heller med meg en Whey-protein uten smak. Kan jeg bruke denne i brød- og pizzabaking og diverse?
__________________
Endelig i mål: minus 77 kg! (Startvekt: 135 kg og 174 cm høy (bmi 44) - vekten i dag: 58 kg (bmi 19) |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Vektoperert veganer
![]() |
![]() |
#2 |
Juniormedlem
Medlem siden: Oct 2006
Alder: 79
Innlegg: 10
![]() |
Sv: Whey-protein til baking?Jeg bruker en del whey (myse) protein til baking, når jeg har laget min egen glutenfire variant av fedonbrød. Erfaringen er, at det får røren til å heve ganske raskt, og da er det best å ikke la det heve for lenge, da bollene ellers blir ganske flate. Men det gir god smak og god konsistens, hvis man passer på dette. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lindberg, glutenfri
![]() |
![]() |
#3 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Sola
Alder: 45
Innlegg: 10.031
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Whey-protein til baking?Tusen takk for svar, da prøver jeg å lage en pizzabunn i dag.
__________________
Endelig i mål: minus 77 kg! (Startvekt: 135 kg og 174 cm høy (bmi 44) - vekten i dag: 58 kg (bmi 19) |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Vektoperert veganer
![]() |
![]() |
#4 |
Stressa 4-barns mor
Medlem siden: Jul 2004
Hvor: Sarpsborg
Alder: 47
Innlegg: 2.216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Whey-protein til baking?Blir ikke wheyproteinet ødelagt ved tempraturer over 120gr?
__________________
![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Fedon (frem til p-hormonene har forlatt kroppen)
![]() |
![]() |
#5 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Sola
Alder: 45
Innlegg: 10.031
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Whey-protein til baking?Blir det? :nervøs:
__________________
Endelig i mål: minus 77 kg! (Startvekt: 135 kg og 174 cm høy (bmi 44) - vekten i dag: 58 kg (bmi 19) |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Vektoperert veganer
![]() |
![]() |
#6 |
Stressa 4-barns mor
Medlem siden: Jul 2004
Hvor: Sarpsborg
Alder: 47
Innlegg: 2.216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Whey-protein til baking?
Jeg leste noe om det inne på www.fitnessprat.no.... Skal se om jeg finner det...
__________________
![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Fedon (frem til p-hormonene har forlatt kroppen)
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 68
Innlegg: 16.021
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Whey-protein til baking?
Når du blander det med så mange andre ting/ingredienser vil ikke temperaturen bli så høy at det er noen fare for at det ødelegges. Jeg har brukt det mange ganger uten problem !
__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Atkins
![]() |
![]() |
#8 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Sola
Alder: 45
Innlegg: 10.031
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Whey-protein til baking?Da prøver jeg iallfall.
__________________
Endelig i mål: minus 77 kg! (Startvekt: 135 kg og 174 cm høy (bmi 44) - vekten i dag: 58 kg (bmi 19) |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Vektoperert veganer
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Optimale Smoothies | Ziggy | Optimal Ernæring | 61 | 27-12-14 22:52 |
PCO noen med erfaring eller kunnskap? | Maz | PCOS og karbohydratkontroll | 10 | 08-04-08 11:34 |