Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Spørsmål og svar Hjelp oss å bli enda bedre!Still spørsmål, eller svar på det du kan. Er du ny? Spør og les her først! |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Medlem
Medlem siden: Jan 2008
Innlegg: 460
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() MiddelhavsmatLurte på om det er noen her inne som har gode oppskriter på "midelhavsmat". Om de er orginale og inneholder for mye carber, så går det vel an å modifisere. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Er tilbake til en mellomting Ketolyse/Skaldemann
![]() |
![]() |
#2 |
Nytt Medlem
Medlem siden: May 2007
Alder: 44
Innlegg: 9
![]() |
Sv: MidelhavsmatHar en del lavkarbovennlige tyrkiske og kurdiske "oppskrifter" (måler/veier sjeldent, hvertfall ikke før ketolyse, så mengdene må man ta på gefülen..) Gjelder det som middelhavsmat? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketolyse
![]() |
![]() |
#3 |
Seniormedlem
Medlem siden: Sep 2007
Hvor: Filleby
Innlegg: 19.762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: MidelhavsmatHar en hel bok med oppskrifter: |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Prøver noe annet...
![]() |
![]() |
#4 |
Seniormedlem
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Midelhavsmat
__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson Gracella ![]() http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970 |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold
![]() |
![]() |
#5 |
Medlem
Medlem siden: Jan 2008
Innlegg: 460
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: MiddelhavsmatTyrkisk mat er OK, og rekner med at Kurdisk ikke er langt unna. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Er tilbake til en mellomting Ketolyse/Skaldemann
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Har kjøpt Den store MIDDELHAVSMAT kokeboken | Marianne | Oppskrifter | 2 | 04-11-04 13:11 |