Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Kosthold og helse > Kostholdsfilosofier > Ketolysekuren

Anngående utregning av karber ...

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 01-10-09, 13:57   #1
Nutta
Medlem
 
Nutta sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2009
Innlegg: 447
Nutta er ny på veien

Anngående utregning av karber ...

Jeg er ganske ny i gamet... er på dag 1 faktisk og jg har lest masse i boka allerede, og kommer nok til å lese mye mye mer. Men jg har et par spørsmål:

Regner dere Karber på absoulutt alt? Som feks. Egg, bacon, ost, koteletter, kylling, biff, kjøttdeig...? Eller regner dere bare grønnsaker og meieriprodukter (fløte, melk...) å sånne ting?

Og så lurer jeg på... den første tia (før dere øker m 5 g per uke) er det sånn at dere begynner på 15 gr Karber per dag? skjønte ikke helt den delen når jg leste boka.

__________________


Nutta er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Gammel 01-10-09, 14:05   #2
Anom
Seniormedlem
 
Anom sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Ved Mjøsa
Innlegg: 595
Anom er på en erverdig vei

Sv: Anngående utregning av karber...

Jeg tar med alt.
Men rent kjøtt/kylling har ikke karber. Men derimot fett og proteiner. de tas med.

Jeg har holdt på i 2 mnd nå, og holder meg fortsatt på max 15g karber.
Om det er rett/feil vet jeg ikke, men går jeg over, så stopper nedgangen min iallefall.

Anom er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Gammel 01-10-09, 14:19   #3
Gerd
Jeg kan og jeg vil!
 
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: 1
Innlegg: 55.254
Gerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastisk

Sv: Anngående utregning av karber...

Regn 15 karber pr dag nå i starten. Etter 4 uker kan du øke litt. Men du må ikke.

Regner karber på allt, unntatt rent kjøtt, kylling og fisk

Gerd er avlogget   Min kostholdsfilosofi: 1 Svar med sitat
Gammel 01-10-09, 14:21   #4
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Anngående utregning av karber...

Jeg telte bare karber.
Regnet at ett egg var 1 gram, det stemmer jo ikke helt, men så er det ikke en pinlig nøyaktig kur heller... Du skal ha i deg minst 15 g karber om dagen, noe mindre er det ikke noe poeng i å spise (man er ikke "flink" om man klarer mindre )
Ellers veide jeg alt unntatt kjøtt, reker, fisk og ost ol. som er 0 gram.

Så fant jeg ut at det lureste var å finne ut hvor mye jeg spiste vanligvis, og så regne ut fra det. Eks hvor mye karber er det i 2 ss rømme og en neve med f.eks sjampinjong osv.

Etter en stund sitter det i fingrene.

Lykke til!

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat
Gammel 01-10-09, 14:48   #5
Nutta
Medlem
 
Nutta sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2009
Innlegg: 447
Nutta er ny på veien

Sv: Anngående utregning av karber...

Ja ok da tror jg at jeg forstår litt mer... takk for gode råd, forresten

__________________


Nutta er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Gammel 03-10-09, 17:18   #6
Aishe
Juniormedlem
 
Medlem siden: Sep 2009
Innlegg: 26
Aishe er på en erverdig vei

Sv: Anngående utregning av karber...

men hvordan kan man regne ut hvor mange karbo det er i 2 ss rømme?? også 2 ss med fløte....?

Aishe er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Gammel 03-10-09, 17:39   #7
Kitt
Seniormedlem
 
Kitt sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Asker
Alder: 57
Innlegg: 18.153
Kitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastisk

Sv: Anngående utregning av karber...

Du må rett og slett veie og måle!
Gjør alt ordentlig en gang og skriv det opp, så har du alt på stell til neste gang!

__________________
Kitt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Syns "Less carbs" høres fornuftig ut! ;) Svar med sitat
Gammel 03-10-09, 18:29   #8
Nutta
Medlem
 
Nutta sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2009
Innlegg: 447
Nutta er ny på veien

Sv: Anngående utregning av karber...

mn dere....jg leste i en annen tråd at en kan spise nesten ubegrenset med salat på ketolyse. Men hvis en må regne det i karbene - å veie, så kan en jo ikke det? *forvirra*

__________________


Nutta er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Gammel 03-10-09, 18:52   #9
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Anngående utregning av karber...

Opprinnelig lagt inn av Nutta, her.

mn dere....jg leste i en annen tråd at en kan spise nesten ubegrenset med salat på ketolyse. Men hvis en må regne det i karbene - å veie, så kan en jo ikke det? *forvirra*

Er du klar over hvor mye 100 eller 200 gram salat er??
Ellers er det stort sett ikke mye karber i de forskjellige salattypene. Mener det var en liste i boka (du har vel lest den??).
Uansett er det flere lister her på nett (eks: matportalen.no) og det står på de fleste innpakningene hva som er karbeinnholdet.

"Ubegrenset" er et merkelig uttrykk når det gjelder mat.
Du skal ikke spise mer enn at du er mett - og så skal du spise når du er sulten. De følelsene kommer tilbake etterhvert.
Mange ganger er man bare tørst når man tror man er sulten, så det kan være lurt å drikke et par glass vann hvis man er fysen på ett eller annet.

Ketolyse er ikke en diett hvor man kan spise ubegrenset av noe, hverken fett eller salat .

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat
Gammel 03-10-09, 19:42   #10
Nutta
Medlem
 
Nutta sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2009
Innlegg: 447
Nutta er ny på veien

Sv: Anngående utregning av karber...

Ja, jeg har lest boka. Mn jg ble veldig forvirra over d noen skrev i en annen tråd.. var vel derfor jeg begynte å spekulere... åsså måtte jg spørre. Høres sikkert teit ut, men.

Det jeg mener med salat er blandet salat m salatblad, agurk, tomat, paprika osv. Og jeg er veldig glad i store fat med sånt på. Til gjengjeld bruker jeg lite dressing å sånn. Meeen jeg tenkte bare spørre om det egentlig innregnes i kostholdet (De femten karbene) vanligvis - og om det er feil å kalle det ubegrenset. og når andre skriver ubegrenser tenker jeg som du skrev, spise til en blir mett.

Ellers.. takk for vanntipset er nok ikke flink nok til å skille mellom sult og tørst. Men det kommer vel når rutinene er mer på plass får vi tro...

__________________


Nutta er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Gammel 03-10-09, 21:57   #11
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Anngående utregning av karber...

Opprinnelig lagt inn av Nutta, her.

.
Til gjengjeld bruker jeg lite dressing å sånn.

Kjør på med oljedressing! En god (kaldpresset) olivenolje blandet med en eller annen eddik (eller sitronsaft) er kjempegodt på salat.
Jeg har begynt å legge ut bilder og oppskrift på profilen min. Der er det to oppskrifter hvor jeg bare heller masse olje over salaten. Holder på med å få tømt en flaske hvitvinseddik, så det går mye i den for tiden!

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat
Gammel 03-10-09, 22:03   #12
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Anngående utregning av karber...

Opprinnelig lagt inn av Nutta, her.

Ja, jeg har lest boka. Mn jg ble veldig forvirra over d noen skrev i en annen tråd.. var vel derfor jeg begynte å spekulere... åsså måtte jg spørre. Høres sikkert teit ut, men.

Det finnes vel heller ikke teite spørsmål , man lærer ikke noe hvis man ikke spør.
Hvis jeg leser noe "rart" i en tråd, så sjekker jeg om det er noe som samsvarer med min filosofi, etterpå hvor lenge vedkommende har vært med på forumet. Ikke alle nybegynnere gir råd som stemmer helt (håper jeg ikke fornærmer noen nå, de fleste her inne har mye kunnskap om det de driver med!).
Dernest leser jeg HELE tråden, det kan være at en påstand blir grundig behandlet og bekreftet eller demantert.

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat
Gammel 03-10-09, 22:18   #13
Nutta
Medlem
 
Nutta sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2009
Innlegg: 447
Nutta er ny på veien

Sv: Anngående utregning av karber...

Kaldpresset olivenolje ja.. d smakte jeg i dag for første gang da jeg var ute å spiste kyllingsalat på en restaurant idag. Det var egentlig ganske godt det. innbiller meg bare at jg ikke får det til å smake så godt hjemme som ute. Olivenolje forbinder jeg lissom med en ekkel bismak vanligvis. men jeg skal prøve tipset ditt

Ja, jeg har for vane å spørre og grave til jg skjønner sammenhengen men det er litt greit, for da vet jeg at jeg gjør det rett

__________________


Nutta er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Gammel 03-10-09, 22:32   #14
Kitt
Seniormedlem
 
Kitt sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Asker
Alder: 57
Innlegg: 18.153
Kitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastisk

Sv: Anngående utregning av karber...

Opprinnelig lagt inn av Nutta, her.

Kaldpresset olivenolje ja.. d smakte jeg i dag for første gang da jeg var ute å spiste kyllingsalat på en restaurant idag. Det var egentlig ganske godt det. innbiller meg bare at jg ikke får det til å smake så godt hjemme som ute. Olivenolje forbinder jeg lissom med en ekkel bismak vanligvis. men jeg skal prøve tipset ditt

Ja, jeg har for vane å spørre og grave til jg skjønner sammenhengen men det er litt greit, for da vet jeg at jeg gjør det rett

Man lærer aldri noe om man ikke trø spørre til man faktisk har skjønt poenget!

Når det gjelder bismak på olivenolje fikk jeg en aha- opplevelse da jeg var med en venninne i en spesialforretning. Jo dyrer olje, jo bedre er den!
Må jo ikke kjøpe den dyreste, men det kan være verdt å legge litt penger i den oljen man skal ha "bar" over salaten! Da slipper man bismak, i hvert fall!

__________________
Kitt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Syns "Less carbs" høres fornuftig ut! ;) Svar med sitat
Gammel 03-10-09, 22:36   #15
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Anngående utregning av karber...

Akkurat nå står Iliada Golden Selection kalamata Extra Virgin Olive Oil i vårt skap.
Den er ikke spes dyr og smaker helt greit. Kjøper ikke mer enn 500 ml i slengen.

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat
Gammel 04-10-09, 10:01   #16
Nille
Administrator
 
Nille sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 68
Innlegg: 16.021
Nille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastisk

Sv: Anngående utregning av karber...

Et lite sidespor ang olivenolje. Det er en gammel post og en gammel test, men slik jeg ser det er det fremdeles det samme som gjelder. Det gir iallefall en god ide om hva man skal ligge unna !

Opprinnelig lagt inn av MHM



Kom over en morsom artikkel på flere sider i KK (nr 12 2004). Det var et sammensatt smakspanel (flest kokker) som skulle teste ulike olivenoljer man får kjøpt på butikken. Alle oljene er xtra virgin! Pris, flaske, holdbarhet, lukt og smak ble vurdert.

Best i test:
* L'ulviveto di Dauvina gusto delicato (75 kr for 250 ml).
(Det kan jeg underskrive på, for dette er MIN olje... Kjøper den på Meny.)

Nummer to i test:
* Fraticello fra Pietro Coricello (64 kr for 750 ml)

Orker ikke skrive opp alle de som lå i middelskiktet.

Tapere i testen, som alle fikk terningkast 1:
* Ybarra, jomfruolje
* Mills kaldpresset olivenolje
* Eldorado olivenolje
* Rimi olive oil
* Landlord olivenolje

Karakteristikker om disse taperne var: "harskt, surt, helt forferdelig vondt, kjemisk, rustikk taverna og båtolje, minner om dårlig urinprøve, bitter og ekkel, maling, lukter som det grå limet vi brukte i forminga"

Såååååå, konklusjonen er: Hvis du ikke liker olivenolje - prøv igjen! Prøv vinneren i denne testen, den ER god! Xtra virgin er altså ikke nok - man må finne de gode og litt dyre merkene.

__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
Nille er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins Svar med sitat
Gammel 04-10-09, 20:57   #17
Nutta
Medlem
 
Nutta sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2009
Innlegg: 447
Nutta er ny på veien

Sv: Anngående utregning av karber...

Oj! nå ble jeg enda klokere Supert! Blir å shoppe olje til uka nå ja!

__________________


Nutta er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Gammel 06-10-09, 12:52   #18
jannekristin
Juniormedlem
 
jannekristin sin avatar
 
Medlem siden: May 2009
Hvor: Bergen
Alder: 37
Innlegg: 35
jannekristin er på en erverdig vei

Sv: Anngående utregning av karber...

Jeg forstod det slik at når du har nådd den vekten du vil ha skal du trappe opp med kabohydratene

__________________




jannekristin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Gammel 15-10-09, 06:32   #19
Curlysue
Nytt Medlem
 
Medlem siden: Oct 2009
Alder: 50
Innlegg: 8
Curlysue er på en erverdig vei
Question

Sv: Anngående utregning av karber ...

Hei
Jeg fortsetter litt på spørsmålene som startet tråden her.... Er også ny på ketolysekuren og en venninnne som har gått på den i et år ( av og på) sa at du kan trekke fra noe når du leser karbo innholdet på matvarer, noe med noen gode sukkeralkoholer...? Er det noen som kan forklare for meg?

__________________
Curlysue




Curlysue er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketolyse Svar med sitat
Gammel 15-10-09, 07:54   #20
Kitt
Seniormedlem
 
Kitt sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Asker
Alder: 57
Innlegg: 18.153
Kitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastisk

Sv: Anngående utregning av karber ...

Opprinnelig lagt inn av Curlysue, her.

Hei
Jeg fortsetter litt på spørsmålene som startet tråden her.... Er også ny på ketolysekuren og en venninnne som har gått på den i et år ( av og på) sa at du kan trekke fra noe når du leser karbo innholdet på matvarer, noe med noen gode sukkeralkoholer...? Er det noen som kan forklare for meg?

Sukkeralkoholer er søtstoff som ikke tas opp i tarmen og dermed ikke regnes inn i regnskapet!
De teller ikke som karber, men kan gi stopp i vektnedgang for noen.
Mange får magesmerter og mange do- turer av sukkeralkoholer!

__________________
Kitt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Syns "Less carbs" høres fornuftig ut! ;) Svar med sitat
Gammel 15-10-09, 08:21   #21
Curlysue
Nytt Medlem
 
Medlem siden: Oct 2009
Alder: 50
Innlegg: 8
Curlysue er på en erverdig vei

Sv: Anngående utregning av karber ...

Takk! Men er varedeklarasjonen sukkeralkoholer? Eller er det det som står under karbohydrater x g, herav xg sukkerarter? Eller har det en egen betegnelse?

__________________
Curlysue




Curlysue er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketolyse Svar med sitat
Gammel 15-10-09, 08:39   #22
Kitt
Seniormedlem
 
Kitt sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Asker
Alder: 57
Innlegg: 18.153
Kitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastisk

Sv: Anngående utregning av karber ...

Det står antall karbohydrater hvor av xg sukkeralkoholer! Evnt navnet på sukkeralkoholen, som malitol, polyoler etc!
Så utregningen må man gjøre selv!

__________________
Kitt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Syns "Less carbs" høres fornuftig ut! ;) Svar med sitat
Gammel 15-10-09, 08:42   #23
Curlysue
Nytt Medlem
 
Medlem siden: Oct 2009
Alder: 50
Innlegg: 8
Curlysue er på en erverdig vei

Sv: Anngående utregning av karber ...

Ok. Takk. Høres vanskelig ut med de der utregningene hele tiden. Like enkelt å bare telle alle karboer, tenker jeg

__________________
Curlysue




Curlysue er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketolyse Svar med sitat
Gammel 15-10-09, 09:02   #24
Kitt
Seniormedlem
 
Kitt sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Asker
Alder: 57
Innlegg: 18.153
Kitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastisk

Sv: Anngående utregning av karber ...

Opprinnelig lagt inn av Curlysue, her.

Ok. Takk. Høres vanskelig ut med de der utregningene hele tiden. Like enkelt å bare telle alle karboer, tenker jeg

Ikke vankelig, bare litt mye å tenke på i starten!

Om man ønsker å spise litt sukkerfri sjokolade feks, kan man jo ikke det om man regner med sukkeralkoholene. I Anthon Bergs (som desverre er tatt av markedet, men det var den jeg hadde i skapet)) er det 46 karber pr 100g, men 43 av dem er sukkeralkoholen malitol. Altså bare 3 karber som skal inn i regnskapet. En sjokkis veier bare 45g, så.......

__________________
Kitt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Syns "Less carbs" høres fornuftig ut! ;) Svar med sitat
Gammel 15-10-09, 09:16   #25
Curlysue
Nytt Medlem
 
Medlem siden: Oct 2009
Alder: 50
Innlegg: 8
Curlysue er på en erverdig vei

Sv: Anngående utregning av karber ...

Det du sa der gjør det verdt å sjekk ut ALT om sukkeralkoholer..... Selv om det kanskje ikke er så lurt mtp søtsuget

__________________
Curlysue




Curlysue er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketolyse Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Noen som kan hjelpe meg?(utregning av karber) susip3ws Ketolysekuren 3 13-09-09 23:41
Utregning av kh ... Tiram Ketolysekuren 2 02-09-08 09:51
Noen spørsmål anngående Atkins og South Beach. Snillgutt30 Atkins kosthold 3 22-01-08 20:09
Spørsmål anngående brød karoks Ketolysekuren 3 15-01-08 22:58
Helt ny og lurer på et par ting i forbindelse med utregning av karber stinemarie Lavkarbo generelt 9 18-05-07 14:57


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 13:32.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no