Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Oppskrifter, bøker og andre tema > Oppskrifter > Middag

Hordan tiberede indrefilet som småbiter?

Middag Har du oppskrift på en god lavkarbomiddag? Merk gjerne oppskriften med dietten den er laget for.

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 05-12-09, 15:11   #1
aslaug
Seniormedlem
 
aslaug sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2009
Hvor: Oslo
Innlegg: 1.251
aslaug har en fantastisk aura rundt segaslaug har en fantastisk aura rundt seg

Hordan tiberede indrefilet som småbiter?

Hei!
Tina noe jeg trodde var 2 fine små biffer av indrefilet, men det var de stykkene som ikke ligner noe, men som har litt hinner og fett.
Hvordan kan jeg tilberede dette?
Skjære opp i biter og steke som grytebiter? Hva kan jeg ha som saus og evt tilbehør?
Håper noen kan gi meg råd

__________________


aslaug er avlogget   Min kostholdsfilosofi: 5-25-70 Svar med sitat
Gammel 05-12-09, 15:45   #2
Kitt
Seniormedlem
 
Kitt sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Asker
Alder: 57
Innlegg: 18.153
Kitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastisk

Sv: Hordan tiberede indrefilet som småbiter?

Hvorfor ikke lage de som biffsnadder? Med bernaisesaus og ovnsbakte grønnsaker!

Eller steke dem, legg til side! Stek sopp, litt løk, paprika, andre grønnsaker. Helle over fløte, gjerne med litt smøreost! Tilsett det stekte kjøttet.
La koke inn til det er litt tykt!
Trenger ikke noe ved siden av!

__________________
Kitt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Syns "Less carbs" høres fornuftig ut! ;) Svar med sitat
Gammel 06-12-09, 22:28   #3
mystie
Nytt Medlem
 
Medlem siden: Dec 2009
Alder: 42
Innlegg: 3
mystie er på en erverdig vei

Sv: Hordan tiberede indrefilet som småbiter?

Hva med å surre de inn i skivet bacon, legge de i en ildfastform og fylle på noen dl vann i formen. Stek så på 225 grader i 30-45 minutter. Og med tilbehør etter eget ønske så har man en god middag.

mystie er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Innbakt indrefilet. Labomba Middag 0 01-02-09 18:23
Indrefilet av svin Labomba Festmat 0 31-01-09 03:22
Fløtetrukket indrefilet m/ bacon ++ elian Middag 15 23-03-08 12:22
Indrefilet med brokkoli og pepperrotsaus Amygdala Middag 1 09-08-04 05:18
Indrefilet av svin, med blåmuggsaus Iset Middag 0 06-05-04 13:12


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 21:58.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no